Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek a ducibbak jönnek be?
Figyelt kérdés
Sajnos itt is azt olvasom mindenhol, hogy a vékony, szálkás az igaziak. :)
Engem valahogy jobban vonzanak az alacsony, duci lányok, a kerek kis formájukkal, mint a magas, és csontosabb nők.
Más is van még így? :)
21L
2015. szept. 20. 13:08
1/10 anonim válasza:
azért a duci és a vézna között van még valami :D
2/10 anonim válasza:
Hát én is inkább a vékonyabb/átlagos lányokat találom vonzónak. Mondjuk az előny, ha alacsony. :D
3/10 anonim válasza:
En magam is ducibb vagyok es szinten az alacsonyabb ducibb lanyok jonnek be :))
5/10 anonim válasza:
Nekem is főleg,bár nem igazán a "duci" szó,amit használnék,az esetemet képező lányokról.
Inkább az olyan 60-70 kilós lányok,mondjuk 170 centihez,
de persze nem mérleggel és centivel megyek oda hozzájuk,aki tetszik,az mindenhogy tetszik! :P
>21/LL<
6/10 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek, de az arányok, tartás, stílus is fontosak.
25/ll
7/10 anonim válasza:
Sokjan vagyunk sok félék én speciel szeretek minden féle nőt
8/10 anonim válasza:
Nekem is a ducibbak jonnek be, magassagra mindegy, mondjuk azert ne 30 cm legyen koztunk
9/10 anonim válasza:
Nekem bejönnek a ducibb lányok és ne legyen alacsony:) de a normális testalkat is tetszik,de a vékony valamiért annyira nem vonz
10/10 anonim válasza:
Nekem is a testesebb, vagy átlagos testalkatú lányok jönnek be inkább (pl. most is egy kb. 170/72 körüli tetszik). Jómagam 160/47 kilo vagyok. Valakinek csonti vagyok, valakinek átlagos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!