Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azokat a heteró lányokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a heteró lányokat, akiknek volt leszbikus élményük, mi vitte erre rá - milyen volt, és miért nem volt folytatása?

Figyelt kérdés
Valóban csak azokra a lányokra gondolok, akik még csak biszexnek sem gondolják magukat, és mégis volt valamilyen leszbikus élményük. Hogyan történt? Meddig jutottatok el? Milyen érzés volt? Mennyiben változtatta meg az életeteket?

2015. aug. 4. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Az vitte rá, hogy (meglepetés) nem heterok.
2015. aug. 4. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
elsőnek igaza van. Vonzódtam egy nőhöz az vitt rá, pedig amúgy heteronak véltem magam. Szóval eléggé felkavart.
2015. aug. 4. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint én biszex vagyok...jó hogy így 20 évesen rájöttem erre...
2015. aug. 4. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. igazából nem értem mitől számít valaki biszexnek, de felesleges cimkézni
2015. aug. 4. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok a vita ebből ki számít biszexnek. Azzal szoktak érvelni lányok, akik lefekszenek más lányokkal, hogy "férfiakat szeretem, beléjük vagyok szerelmes, velük képzelem el a jövőmet, a lányok csak testileg érdekelnek, szóval hetero vagyok nem biszex."

Ez enyhén szólva hárítás, félelem az igazságtól. Legalábbis erősen úgy tűnik.

Többségében a nők azért nem akarnak semmilyen kalandot lánnyal, akik heterók. Akkor egy olyan lányt hogy lehet egy kalap alá venni azzal, aki meg kavar csajokkal.

Megvannak erre a szavak: bi-curious, az aki a saját neme iránt csak testi vonzalmat érez, de semmiképp sem hetero.

2015. aug. 5. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőm elkezdett közeledni hozzám, szerelmesen nézett, forrón ölelt, megsimogatott, majd erre pár hétre megcsókolt, illetve inkább csak puszi volt.

Néha úgy érzem többet akarnék tőle mint az az egy puszi, néha meg undorodom a gondolattól.

A férfiakhoz vonzódom, a férfiak izgatnak fel, nők egyáltalán nem. Kivéve ez az egy lány. Annyira szeretem őt hogy az már talán több mint barátság. De a teste nem vonz. Nagyon szexi, gyönyörű, minden férfi megfordul utána, volt már több barátnője és sok pasija, de nem tudnék mit kezdeni a testével, ezért gondolom hogy nem vagyok biszexuális sem.

Igazából remélem hogy amikor legközelebb találkozunk, lesz valami folytatása, mivel nekem több mint egy éve nem volt pasim és rettenetesen ki vagyok éhezve. Talán csak ez volt az oka hogy hagytam hogy megcsókoljon.

2015. aug. 5. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

"Ez enyhén szólva hárítás, félelem az igazságtól. Legalábbis erősen úgy tűnik."

De miért lenne az? Van olyan, aki párkapcsolatot nővel és férfival is el tud képzelni. Ők a biszexuálisok, hiszen nőt és férfit is keresnek kapcsolatra. Én nőt nem keresek kapcsolatra, csak ha lenne alkalom kipróbálni velük, akkor megtenném. Férfiakkal viszont kapcsolatot keresek, mert ott egy nő nem tudja ugyanazt megadni (legalább is nekem).

2015. aug. 5. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: erre is utaltam. De akkor sem nevezheted magad heterónak. Mert ha igen, akkor hogy neveznéd azokat a nőket, akik egyáltalán semmit se próbálnának ki nővel. Überhetero?
2015. aug. 6. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

a pasim vittrá,pontosabban a 3as.ott volt engem is érdekelt,a pasim is kérte,hát miértne?

Nem volt folytatás,mert nem kielégitő:nincs fütyi.

ha eltekintün a mű dolgoktól akkor nem különbözik egy hosszú előjátéktól.

2015. aug. 7. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!