Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem Leszbikus vagyok legalább is biszex. Volnzódom a nőkhöz imádok szexchetelni nőkkel és vonz a hármas szex is. Vajon ez Normális?
A mai világban már minden normális...
Hová fajulunk még?nő, nővel.. pasi pasival. 3 as szex meg szexkapcsolatok.
Egyszerűen hánynom kell. Régen az volt a normális, hogy egy férfi és egy nő együtt élték le az életüket, és ilyen kérdések meg se fordultak a fejükben. Most meg tolják az arcunkba ezt a fertőt. Bánom, hogy ebben a korban születtem. Nem csodálom, hogy nem tudok bízni a nőkben.
#2: szia kis mimóza :)
Kérdező, teljesen rendben van, csináld ami jól esik!
"Régen az volt a normális, hogy egy férfi és egy nő együtt élték le az életüket, és ilyen kérdések meg se fordultak a fejükben. Most meg tolják az arcunkba ezt a fertőt. Bánom, hogy ebben a korban születtem"
Hiányoznak a régi, normális idők :(
8: és azt a férfit, aki parázna, azt úgy hívták, hogy pap....
Látod az ilyen szexista fszfejeknek, mint te, tényleg jobb lett volna, hogy pár évszázada szülessenek, amikor 30 év volt az átlag életkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!