Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit kell csinálni az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni az első alkalommal?

Figyelt kérdés

a barátnőmmel leszeretnék feküdni ,de még nem voltam lánnyal/nővel és a barátnőm sem.

Eddig csak csók és láb simogatás volt 1 x mell is.

Nem tudom hogy kéne kezdenem és haladnom

Nincs vibrátorunk kell? Kötelező ? Vagy elég a kezünk ?

Segítsen valaki létszíves

19/L

2015. júl. 31. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A kezetek és a nyelvetek/szátok teljesen elég. :D
2015. júl. 31. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
2015. júl. 31. 18:43
 3/8 A kérdező kommentje:

És hogy kezdjem ?

Nem támad hatom le azzal a szöveggel ,,hogy gyere az fel tolom az öklöm te meg csak élvezd... ,, :D xD

2015. júl. 31. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Ha már volt láb simogatás és csók is korábban, akkor a hasonló alkalomkor menjetek tovább!

Te ngyon jó tudod mi jó egy nőnek, azt csináld vele mait magadnak is csinálnál, ha egyedül vagy!

Aztán majd lehet utána mást is kipróbálni fokozatosan lépésről lépésre haladva.

Nem kell mindjárt ökölszexel kezdeni, elsőre egy közös kölcsönös maszi is kellőképpen intim és kellemes érzés lehet.

Nincsenek szabályok, ugyanúgy mint a hetero kapsolatban sem. Mindent lehet ami mindkét fél örömét szolgálja es egyikötöknak sem kellemetlen.

Majd az érzelmek és a vágyak vezérelnek, ne bonyolítsd túl!

Ilyen egyszerű ez kérem!

2015. júl. 31. 19:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. júl. 31. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Én anno ezeket a kérdéseket a barátnőmnek tettem föl.

Megmondtam neki, hogy szeretnék többet kipróbálni vele, mert biztonságban érzem vele magamat, és neki is van kedve akkor megpróbálhatnánk egy két dolgot.

Elsőre azt mondta hogy még várjunk egy kicsit.

Mondtam okés, és maradtunk egy ideig az együtt alvásnál, simogatásnál, stb.

Aztán egy este úgy döntött hogy na akkor most.

Nem volt semmi extra, csak kéz. De még ujjazás se, csak a tárcsázás :D

És így is jó volt.

Szerintem felesleges mindenféle segédeszközökkel indítani, azt majd lehet akkor beszerezni ha már ismeritek egymás testét, nincs akkora zavar, és újra felébred a kísérletező kedv.

2015. júl. 31. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Semmit se KELL, de mindent lehet ;)
2015. júl. 31. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok-sok ölelés, végtelenül gyengéd simogatás és persze csókok... Ez biztosan beindít mindkettőtöket. Én elsőre nem erőltetnék sem extra pózokat, sem segédeszközöket. Ha az ujjaddal, kezeddel kényezteted őt úgy, ahogy magad is szoktad, az bőven elég lehet elsőre. De ha nagyon elkap benneteket a gépszíj, akkor persze a száddal, nyelveddel is tedd bátran! :)

És ahogy előttem is írták: semmit nem kell, semmit nem muszáj.

Biztosan csodálatos lesz! :)

24/B/L

2015. júl. 31. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!