Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen lányok jönnek be?
Zavar titeket, ha egy lány fiús viselkedésre, de kinézete inkább lányos?
Vagy csak a nőies lányok jönnek be?
Alkatra milyen lányok tetszenek? Milyen cicik?
Nálam szinte ugyanígy mint a 3-asnál.
Bár én szeretem azt is, ha picit teltebb a lány, de tényleg csak egy kicsikét.
16/L
Nekem a fiúsabb viselkedésű, lányos kinézetű lányok jönnek be.
A fiúsabb lányokkal tudom megtalálni a közös hangot, de jó, ha csinos mindemellett.
Átlagos testalkatú lányok jönnek be, mellméret tulajdonképpen nem számít. Bár jobban belegondolva, ha választani kéne óriás mellek közül vagy nagyon pici mellek közül, akkor a picit választanám. Formára meg igazából tök mindegy..szerintem alapvetően mindenkinek a formás mell tetszik, de abszolút nem nyomja rá a lányról alkotott véleményemre a bélyeget egy kevésbé formás mell.
A fiúsabb kinézetű lányosabb viselkedésű lányokat szeretem a legjobban. De nem én választom ki, hogy milyen lányokba szeretek bele. Kedvelem a fiús, vagánycsajos (esetleg rockeres) lányokat.
Az átlagos, kicsit telt lányok tetszenek, a csontsoványak annyira nem.
Szeretem, ha az illetőnek van melle, bár a saját páromnak is ugyan olyan legkisebb kosár, mint én. Szóval nagyon tud tetszeni, de nem ez alapján választok
En fius vagyok kulsore a termeszetem valtozo helyzettol fuggo de tobszor inkabb lanyosabb!
Hat a hozam hasonlo lanyok jonnek be kicsit fius de lanyos belso.
Dr amugy mindegy nem ez alapjan szoktam valasztani inkabb a belso a fontos!
Nőiesebb lányok vonzanak jobban!
A Tomboy, Butch leszbikusok sajnos nem az eseteim.
Leginkább a Femme, Lipstick leszbikusokat részesítem előnyben!
18/L/Leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!