Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies de mégis van bennük egy kis férfias. Magyarországon vannak a képen láthatóhoz hasonló meleg lányok?
Gyengéim a hasonló stílusú lányok, érdekelne, hogy merre találhatok ilyeneket?:)
Bár sok ilyen lány van, nehéz eldönteni róluk, hogy ki meleg és ki nem. Sajnos "melegradarom" sincs, vagy nem igazán működik.
Sajnos kezdem azt hinni, hogy a magyar leszbi lányok nagy része teljesen fiús (alapjáraton ezzel nem lenne baj)de ez mellett nagyon igénytelen.
Én is hasonlóan öltözködöm.
18L
Nem tudom, biztos vannak.
De ezek a szétvetett lábak... nagyon undorító, még akkor is ha leszbikus.
Én is ilyen lány vagyok de nem vagyok leszbikus csak azért lettem "fiús" mert fiúk közt nőttem fel és vhogy kihatott rám.
A kérdésre válaszolva bpesten sok ilyen csajt láttam .
De hogy te hova valósi vagy azt én nem tom!
Én régen ilyen voltam :D
Azóta teljesen fiús vagyok, sorry.
De mi az hogy merre? Akármerre... én pl vidéki voltam, de persze ez az öltözködés ma már divat a simán fiús hetero lányoknál is, ezért nehéz különbséget tenni.
Csak ne gyertek már ilyenekkel, hogy 'jaj, nincs az igényeimnek megfelelő kinézetű lány, tuti egyedül fogok meghalni' :D
Bocs a cinizmusért, de hát már olyan unalmas.
Meg hogy hol vannak.... hát keresd meg őket : ) vagy amit ilyenkor kiírtok, az egy burkolt párkeresési próbálkozás, hátha jelentkezik egy ilyen csaj? :D
Remélem nem sértő, amiket írok, nem annak szánom.
Burkolt társkeresési:DDD
Őszintén? Lehet, mert nem bánnám ha rámírna egy hasonló csaj:D
Én nem ilyen vagyok bocs, hanem teljesen nőies (nem a magassarkús shoppingmániás cicababa kategória), de nekem is az ilyen csajok jönnek be, és én se nagyon szoktam látni ilyen típusúakat:/ Nekem ezen kívül még a rövid haj és a tetoválás a gyengéim, Ruby Rose-t nagyon bírom pl.
Ha valaki magára ismer nekem is írhat!:) 22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!