Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias aktív melegek, ti a hozzátok hasonló férfias pasikat szeretitek, vagy a feminin jellemű srácokat?
Pár férfias meleggel ismerkedtem és szomorúan tapasztaltam, hogy ők a hozzájuk hasonló izmos/pasis srácokra buknak.
Én a femininebb srácok közé tartozok (persze normálisan öltözködök, nem affektálok, és nem is rázom a seggem). Viszont nekem a pasis pasik jönnek be, de eddig egyel sem találkoztam, aki a hozzám hasonlóakra bukna... :(
En undorodom a lanyos fiuktol. Egyet meglatok vagy meghallok elgondolkozok neha hogy mi a...:D
Csak a heteros, ferfias!!! 16/f
Nyilván ez szubjektív, így a saját "ideálomról" (nem szeretem ezt a kifejezést) néhány szó:
Aktív (férfias)-ként nekem a vékony, intelligens, fiatal(abb), szőrtelen (a másodlagos nemi jellegeket kivéve) srácok jönnek be. A lányos srácoktól volt bennem az elején némi tartás, de miután megismerkedtem velük, megértettem őket,azóta velük is ismerkedek, és nagyon sokat tudnak adni. Vannak akik nem igazán férfiasak de nem is lányosak, velük érzem magam a legjobban. A férfias, kigyúrt srácok nekem nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!