Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok/férfiak nektek tényleg csak egy férfias passzív jöhet szóba, egy lányosabb alkatú fiúnak esélye sincs? 21/f
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 16:02
1/11 anonim válasza:
Miért kellene, hogy így legyen?
36F
2/11 anonim válasza:
Nálam szóba jöhet,csak legyen ápolt,értelmes és vicces.
3/11 A kérdező kommentje:
mind a három meg van bennem :D ha gondolod írj :)
2015. júl. 21. 16:12
4/11 anonim válasza:
Dehogy! nekem bejön a lányos is:) Én is tök vékony vok
5/11 anonim válasza:
nekem bejön ez, írhatsz :P :) 21/F
6/11 anonim válasza:
Nekem pont nem jönnek be a nagyon férfias srácok, sokkal inkább a vékonyabb, aranyos srácok ^^ (én is ilyen vagyok)
25/F
7/11 anonim válasza:
Lehet lányosabb alakú, de ne legyen annyira lányos. Elvégre azért vagyok meleg, mert a férfiakat szeretem.
8/11 anonim válasza:
Mi az, hogy lányos alkat? Olyan pufi mint Tóth Vera?
Attól, hogy vékony, még lehet férfias. Én a közepesen férfias srácokat szeretem jellemileg, testileg: vékony, izmos (nem az izomkolosszus!), átlagos.
9/11 ftf1983 válasza:
Én pont, hogy nem a férfias passzívokat szeretem.
10/11 anonim válasza:
Mi az hogy lányosabb alkatú?:D
Attól, hogy valaki vékony még nem lányos...A mozdulatokból, járás, beszéd, ezekből jön a lányos (feminim) fiú.
Én is vékony vagyok, de nekem nincsenek ilyen feminim beütéseim, és ki nem állhatom ezeket a "fiúkat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!