Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív fiúk, tőletek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív fiúk, tőletek is elvárja a fiútok, hogy egy-két haverjával ágyba bújjatok néha?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 19:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
és még kérdik mi a baj a melegekkel. egy srác sose kéri a barátnőjét hogy bújj már ágyba haverommal. de normális párkapcsolatot természetesen nem ítélem el semmilyen összeállításba csak miért abból van kevés
2015. júl. 19. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha elvárná és ennek hangot is adna, már nem lenne a fiúm.

De ez én vagyok, te meg te vagy.

Ha nincs ellenedre a dolog, akkor hajrá, élvezd ki hogy van kivel...

2015. júl. 19. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, te milyen kapcsolatban élsz??
2015. júl. 19. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy hetero vagy homo, normális, ép ember nem várja el, hogy a szerelme mással összefeküdjön.
2015. júl. 19. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott kapcsolat még rendben van, de semmi joga akaratod ellenére kölcsönadni téged a haverjainak.
2015. júl. 19. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan aktív vagyok, de soha nem várnék el ilyet a barátomtól.
2015. júl. 19. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

ez elég bizarr.. te valami szexrabszolga vagy?

Vagy megint az a "hommancs"-ozó troll kisgyerek, akinek látens homoerotikus fantáziái vannak és mindig ide irkál? :D

2015. júl. 19. 22:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy passzív vagy, nem jelenti, hogy szexrabszolgának és lábtörlőnek kellene lenned. Ha ő másképp gondolja, ideje szakítani.
2015. júl. 20. 01:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak egyszer próbálná meg, utána nem lenne a fiúm. :D

Passzív vagyok, és nem lábtörlő és nem egy tárgy, szintén nem az illető tulajdona, és van méltóságom. Utóbbiba nem tartozik bele, hogy akaratom ellenére másokkal szexeljek.

Ezt pedig foggal-körömmel védem, elég sok pasimnak nem tetszett. Ki is adtam az útjukat.

2015. júl. 20. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki is herélné a havert ha csak a szándékot látná rajta
2015. júl. 21. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!