Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is rátelepszem a páromra azzal, ha nem örülök neki, hogy a nyári szabija alatt az egyik haverjával akar nyaralni menni?
Mivel elég későn tudta leadni a szabi igénylést, már csak 5 nap jutott neki a nyári időszakból. Én ennek is örültem, mert addigra már mindannyian el tudunk menni kicsit kirándulni és reméltem, hogy tudunk egy kis családi "nyaralást" beiktatni. Igazi nyaralás most több okból sem megoldható.
Amikor én tervezgettem, ő is lelkesnek tűnt, tegnap viszont kinyögte, hogy ő arra az egy hétre lemegy a haverjával a nyaralójukba. Elmondtam neki, hogy ezzel mennyire megdöbbentett és megbántott és gyakorlatilag minden nyári tervünket keresztül húzta, de úgy tűnt egyáltalán nem érti, hogy miért. A végén egy kisebb veszekedés kerekedett belőle és megkaptam, hogy sajnálom tőle a pihenést és rátelepszek.
Nagyon nem érzem jogosnak ezt a megjegyzését és nagyon bánt, hogy ő ennyire nem tudja magát az én helyzetembe beleképzelni.
Az már régen rossz, ha ezt így kijelenti, hogy "sajnálom tőle a pihenést és rátelepszek."
A családi nyaralás alatt nem tudja magát kipihenni???
Kész vicc az egész, ráadásul elég rossz kifogás is!
Itt már szerintem komolyabb a helyzet, és jó lenne, ha elbeszélgetnétek a jövőtöket illetően.
És még a nőknek számít a belső :D
Itt a gyik-en nap mint nap lehet olvasni, hogy a legkülönbözőbb köcsög faszikkal is képesek összejönni. SŐT!!! ott se akarják hagyni őket.
Csak ennyire számít a belső :)
Persze ezt egy átlagos pasi nem engedheti meg magának, csak egy jópasiiii :)
1. a "párod" mit jelent? barátod, férjed, egyéb?
2. mennyire beszéltétek le a közös nyaralást? csak ötlet volt amit említettél neki, vagy megvolt a helyszín, időpont, és bele is egyezett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!