Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok festeni a körmötöket?
Nem szeretem ha egy férfi feminebb, sőt különösen zavar.
Megismertem egy srácot, borosta, borostás mellkas, mély hang, izmok, a viselkedése is tökéletes, minden, a lelki világa, a nézetei midene tetszik, DE néha ki van festve a körme. Tényleg szép és ápolt, és még ez is jól áll neki, csak nekem ez fura.
Én vagyok a hülye hogy fura nekem?
21fm
nekem most nincsen kifestve de nagyon szeretném, lábon rózsaszín, kézen piros vagy zöld, de a sötétkék is elmenne nekem
am borotválom mindenemet és ez "borosta, borostás mellkas, mély hang, izmok" egyáltalán nem jellemző rám
25fm
És milyenre szokta festeni?
Átlátszó, francia manikűr, színes? Milyenre?
Szerintem amúgy nem gáz, van akinek nagyon jól áll
Ettől még igazi férfi marad :)
Én azért szeretek egy srácot mert férfias. Nekem egyetlen fiún sem tetszik a körömlakk, még az átlátszó sem.
25/f
Csak mert meleg vagyok, még nem vagyok bu-.zi is.
21/F
Ő sem b- zis. Mondom, ő az a nagyon férfias meleg kategóriában van.
A körme pedig leginkább a kék valamelyik árnyalata, körmös csinálja neki, szóval tényleg szép, nem az az undorítóan otthon festett hányadék.
Szerintem ez nem olyan nagy dolog! Még szép és igényes is tud lenni! Én is bevállalnám a körömfestést, de nem mindenhol, hanem inkább csak 1 ujjon pl a hüvelyk, mutató, vagy a középső ujjon...
20/F
én szoktam, most is festve van, pirosra
am én gnomós vagyok, ezt a stílust képviselem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!