Lányok, szoktátok feketére festeni a körmötöket?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 09:10
1/9 anonim válasza:
én csak arra festem :) vagy esetleg bordóra
3/9 anonim válasza:
volt már olyan, de nem szeretem.
4/9 anonim válasza:
Régebben volt fekete, sötétlila, sötétbordó, már nem igazán tetszik. Most a szürke az, ami nekem tetszik, de másoknál kiveri a biztosítékot, én meg nem értem miért :S szerintem egyáltalán nem durva.
5/9 anonim válasza:
Sajnos a munkám miatt nem lehet,csak ritkán pasztell vagy franciára..és hosszabb körmöm sem lehet..(bár sokakat nemzavar, én nem tudnék úgy dolgozni). Nővér vagyok amúgy.
Ha lehetne, tuti befesteném időnként.
6/9 anonim válasza:
Szinte mindig fekete volt amíg lehetett. Most már munka miatt semmilyenre nem festhetem.
7/9 anonim válasza:
Igen, szeretem nagyon, csak mostanában nemigen festem ki a körmöm.
8/9 anonim válasza:
Nem, mert a szüleim nem engedik, de ha lehetne se sűrűn festeném inkább csak rajzolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!