Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színüre szoktátok...

Milyen színüre szoktátok festeni a körmötöket, és milyen mintát tesztek bele?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 07:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Pirosra festem minta nélkül, mert besokalltam már a sok díszítésből.
2009. ápr. 8. 07:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

a francia-rózsanszíntől a feketéig akármilyenre befestem a körmöm, most például metál zöldes-kék színű a körmöm 3 ezüst strasszal. a strasszok keresztbe vannak a körmömön és a van köztük egy ezüst csík.

általában változó hogy milyen a körmöm, de mindig van rajta minta.

egyébként bármit ráfestek a körmömre, kivéve a franciát, mert attól rosszúl leszek.

2009. ápr. 8. 07:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a francia tetszik, csak azt meg nem tudom magamnak megcsinálni. Inkább a világos színeket szeretem, leggyakrabban színtelen csillogós lakkal festem a körmöm. Aztán jön a barack, világos rózsaszín, ilyesmik. Nyáron majd talán próbálkozom élénkebb színekkel is, ha olyan lesz a ruhám.
2009. ápr. 8. 08:09
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Vagy franciát csinálok, vagy bordót. Minta csak egyszer volt a körmömön, az esküvőmön, de azt nem tudom magamnak megcsinálni.
2009. ápr. 8. 08:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
francia, vörös, fekete, sötétlila..ezek vannak a leggyakrabban.
2009. ápr. 8. 09:41
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Porcelán épített körmöm van. A kedvencem a piros különféle árnyalatai főként a matt lakkok, szigorúan minta nélkül, szerintem a piros úgy szép. Most is piros a körmöm, nyáron néha bevállalom a franciát, de szerintem a piros sokkal tovább szép.
2009. ápr. 8. 09:50
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

Az élénkpiros és a málnaszínű lakkokat szeretem a legjobban. a zöld, kék nem tetszik.

egyszer festettem feketére, de nagyon csúnya volt lemosás után a körömágyam, olyan volt, mintha a földet túrtam volna.

2009. ápr. 8. 11:01
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Francia a kedvencem. De az időigényesebb, ha nincs rá kedvem, vagy időm, akkor van hogy csak erősítő átlátszó lakkot teszek rá. De szeretem a pirosat, rózsaszín, narancs, sötétlila.
2009. ápr. 8. 12:16
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
mivel nincsenek szép hosszú ujjaim és a körmeim is alapból rövidebb típúsúak én csk világos(gyöngyház, halvány barack stb) színeket használok, mert azok optikailag nyújtják az ujjakat. pedig de szívesen használnák csodálatos élénk színeket! de tök trampli az összestől a kezem...
2009. ápr. 8. 13:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
nálam a kedvencek: csillogós lakk, piros, lila. ezen kívül: kék, pink, csillogós mályva és francia. De a körmöm volt már metálos zöld is. Bár csak egyszer...:P
2009. ápr. 8. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!