Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a leszbikusoknak hasonló lehet a nő ideálja mint a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Esetleg linkelnétek nektek tetsző nőket? kort is írjatok. 21/N2016. márc. 26. 08:26
1/12 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy én csak kissé vagyok biszex hajlamú, de nagy vonalakban nekem kb ilyesmi tetszik: [link]
2016. márc. 26. 08:30
2/12 VirágésBence válasza:
Szerintem ez is eltér, van akinek a fiús lányok jönnek be, van akinek a sportos, van aki a magas lányokra bukik, van aki az alacsonyakra...
3/12 anonim válasza:
Ő nekem is nahyon bejön
Biszexuális lány
4/12 anonim válasza:
Nem mondom hogy nem vinnem el egy körre, de azert feleségül nem venném el. Illetve alkalmira is tudnék elképzelni a tetszesemhez Közelebb álló lányt is... 22/F/hetero
5/12 A kérdező kommentje:
#4 Előítélet level 999. Nem tudom egyesek miért gondolják azt, ha szép valaki már nem jó feleségnek... Ez ilyen magyaros gondolkodás.
2016. márc. 26. 09:08
6/12 anonim válasza:
ma 08:59
Figyelj, kisapám!
Ha ennyire bäszhätnékod van, menj el bordélyházakba, vagy a kijelölt türelmi zónékba!
Ne gondold, hogy mi, leszbikusok lefekszünk neked!
Nem leszünk a trófeáid, mert amúgyis undorodunk a hozzád hasonló, kiéhezett, nyálcsorgató, szexmániás kanoktól!
18/L/Leszbikus
8/12 anonim válasza:
Én biszexuális vagyok és a hozzám hasonló, lányos lányok fognak meg. Hosszú haj, egy magas-magasabb mint én, szép mosoly, gyönyörű szemek- fiúknál is fontosak ezek..pasiknál általában a sötét hajat részesítem előnyben, lányoknál azért a szőkék, világosak sincsenek kizárva.:) a popsit mindkét nemnél imádom, szóval sok hasonló dolog van.:)
9/12 anonim válasza:
Leszbikus lányos lány vagyok. Ugyan a szintén lányosak is tudnak tetszeni, de kicsit jobban hajlok a fiúsok felé. Pl Ruby Rose (szóval nem a mostani magyar butchokhoz)
Például ő is nagyon vonzó. :)
10/12 anonim válasza:
Na, ő aztán valóban vonzó! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!