Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kapni olyan nagyméretű szilikon lapot amivel leszbikusoknak is lehet biztonságosan szexelni?
Gondolom OBI-ban.
Ha már mész, vegyél WD40-et is, mert marhára sok mindenre használható, komolyan.
rajta is van a képen: female condom magyarul pedig női óvszer.
Bár hogy ez mire kell egy leszbinek azt el nem tudom képzelni...
7-es
Sztem magától értetődik. A punci rettentő sok baktérium és betegség forrása, szóval mikor kinyalják egymást, így tudnak védekezni.
Meg gondolom ollózásnál is(vagy miafene az, én csak a South Parkban láttam Mrs.Garrison és Xerxes közt, bocsi)
:D:D
bocsi, biztos én vagyok a tájékozatlan, de életembe nem hallottam még ilyenről. :D
K*rvázni akarsz vagy mifene? Kivel akarsz összefeküdni, hogy ennyire védekezni kell? :D
Nemértem esküszöm.
# 6 : söndörödött volna? ez most mér vicces? elmész te a pitsába
# 9 értelem szerűen nőkkel. nem kell ahhoz szexből élni, hogy az embernek nemi betegsége legyen. Elég egy ex akinek volt egy görbe estéje 3 évvel ezelőtt. Vagy mittudomén uszodában összeszedsz valamit?
Sőt, mi van ha nekem van? Vagy te komolyan ennyire megbízol az összes exedben, meg a csajod összes exében? És ha mondjuk az akárkicsodácska akivel két éve járt hazudott neki és mégse volt annyira tiszta mint azt hitte anno?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!