Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kapni olyan nagyméretű szilikon lapot amivel leszbikusoknak is lehet biztonságosan szexelni?
A kivizsgálás jó ötlet.
Sikerült megtalálni itthonban is az óvszert? :)
# 10
Ha a párom/partnerem, előállna egy ilyennel, elküldeném a jó büdös pi**ába! És igen, én nem fekszek össze olyanokkal, akiket nem ismerek annyira, hogy ne tudjam milyen higiénikusak.:)
De ha a te partnered vevő a kis női gumidra, hát meg is érdemlitek egymást. :D Se magadban, de a másikban nem bíztok. :D
9es voltam
Noi ovszert lehet rendelni az ebay-rol.
en is onnan rendeltem bar nem lattam van-e izesitett is.
Attol,hogy leírod még nem létezik aza szó,hogy:"söndörödik"
Max olyan hogy:pöndörödik,kunkorodik,vissza/fel csavarodik.
Akiben nem bizol azt ne vidd ágyba. Ha magadban nem bízol akkor sem ,de ez ok a kivizsgálásra. Am szerintem itthon nemkapható.
"Ez itten a söndörgetős fésű e, ez meg itt a bongyorgatós!" Bocsánat, de ez jutott eszembe, megtörtént eset.... :-D :-D :-D A söndörgetős a hajkefe, a bongyorgatós a körkefe, egy életre megtanultam! :-D :-D
Kedves kérdező, te pedig ne ilyenen át szeresd a partnered, menjetek el vizsgálatra!
Ezzel az erövel maradhat a bugyi is,de az legalább nem jelent exta költséget.
Most ha ilyen van köztem és barátnőm közt az ugyan úgy elválaszt tölle mint a textil.
Én kivizsgálást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!