Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies de mégis van bennük egy kis férfias. Magyarországon vannak a képen láthatóhoz hasonló meleg lányok?
Gyengéim a hasonló stílusú lányok, érdekelne, hogy merre találhatok ilyeneket?:)
Bár sok ilyen lány van, nehéz eldönteni róluk, hogy ki meleg és ki nem. Sajnos "melegradarom" sincs, vagy nem igazán működik.
Sajnos kezdem azt hinni, hogy a magyar leszbi lányok nagy része teljesen fiús (alapjáraton ezzel nem lenne baj)de ez mellett nagyon igénytelen.
Én is hasonlóan öltözködöm.
18L
Én sokszor hasonlóan öltözködöm, de néha csajosabban is. Vagy félig ilyen félig olyan.:)
Akinek van kedve ismerkedni az írhat.
17/L-Bp
Én általában hasonlóan öltözködöm, szeretem a laza cuccokat, de nem az a tipikus szakadt franc kinézetem van, mert azért adok magamra, csak ezek a cuccok jobban bejönnek.. Miért lenne igénytelen? :D Kérlek..
De milyen kérdés ez, hogy vannak-e ilyen lányok Magyarországon? :D
Pls, miért ne lennének? :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!