Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Duci lányok miért rejtőzködn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Duci lányok miért rejtőzködnek mindig?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted? :)
2015. okt. 16. 22:24
 2/10 A kérdező kommentje:
hogy nehéz velük ismerkedni
2015. okt. 16. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Ahan mostmár értem.

Énsem vagyok vékony.. :)

2015. okt. 16. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért csinálják ,mert általában a férfiak nem erre vevők és már biztos megkapták ,hogy fúj undorító vagy vagy kiröhögték őket stb.

Én tudom ,mert azt vagyok.

2015. okt. 16. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
mert a sok emberke folyton szapulja őket... és bizalmatlanok
2015. okt. 16. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
#3: és te is rejtőzködsz? :)
2015. okt. 16. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy vannak ilyen lányok, én sose rejtőzködtem, nem is nagyon voltam egyedül idáig. :)

18L

2015. okt. 16. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Rejtőzködhetnek, sokszor annyira ducik hogy még így is látni lehet őket falon keresztül :D

Annyira képtelenek hogy naponta ráüljenek 20 perce a szobabiciklire, hát ilyenekkel nem ismerkednék...

Aki duci és nem zavarja, nem sprotol és nem tesz ellene az igénytelen! Hiába a gagyi szöveg hogy "genetika", furcsa, aki felhízni tud, az lefogyni is, csak önuralmat kellene gyakorolniuk, azt nem enni folyton.

2015. okt. 17. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
18f vagyok én is szívesen ismerkednék duci csajokkal de ahogy a kérdező is írta, baromi nehéz!
2015. okt. 18. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, másik kérdésben, meg az a baj, mennyire nincs tartásuk a duci lányoknak és bárkinek odaadják magukat :D Most akkor mi..?:D

SorosGyörgy: látszik, hogy nem értesz ehhez egyáltalán :D és még gáz is vagy. Talán jobb lett neked ettől a rosszmájú kommenttől? Nem is ez volt a kérdés, csak jössz, mint megmondóember. Nem látsz a dolgok mögé, csak okoskodsz kívülállóként. Rejtőzködnél inkább te..

2015. okt. 18. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!