Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Duci lányok miért rejtőzködnek mindig?
Ahan mostmár értem.
Énsem vagyok vékony.. :)
Pont azért csinálják ,mert általában a férfiak nem erre vevők és már biztos megkapták ,hogy fúj undorító vagy vagy kiröhögték őket stb.
Én tudom ,mert azt vagyok.
Lehet hogy vannak ilyen lányok, én sose rejtőzködtem, nem is nagyon voltam egyedül idáig. :)
18L
Rejtőzködhetnek, sokszor annyira ducik hogy még így is látni lehet őket falon keresztül :D
Annyira képtelenek hogy naponta ráüljenek 20 perce a szobabiciklire, hát ilyenekkel nem ismerkednék...
Aki duci és nem zavarja, nem sprotol és nem tesz ellene az igénytelen! Hiába a gagyi szöveg hogy "genetika", furcsa, aki felhízni tud, az lefogyni is, csak önuralmat kellene gyakorolniuk, azt nem enni folyton.
Érdekes, másik kérdésben, meg az a baj, mennyire nincs tartásuk a duci lányoknak és bárkinek odaadják magukat :D Most akkor mi..?:D
SorosGyörgy: látszik, hogy nem értesz ehhez egyáltalán :D és még gáz is vagy. Talán jobb lett neked ettől a rosszmájú kommenttől? Nem is ez volt a kérdés, csak jössz, mint megmondóember. Nem látsz a dolgok mögé, csak okoskodsz kívülállóként. Rejtőzködnél inkább te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!