Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy szoktatok masztizni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 15:16
2/13 A kérdező kommentje:
De mégis hogy?
2015. okt. 16. 15:19
3/13 anonim válasza:
Hmmm. Zuhany alatt vagy agyban nyugalomban.
Kezemmel legtobbszor :) babaolajozom kezem h finom legyen az erintesem. Csiklom izgatom. Majd simogatom magam. Ujjazom magam finoman majd egyre gyorsabban durvabban ...
4/13 A kérdező kommentje:
Na ez már válasz! :)
2015. okt. 16. 15:39
5/13 anonim válasza:
Pont úgy, mint az előző válaszadó!:3 16/L
6/13 anonim válasza:
A kezemmel a csiklóm izgatom ugy,hogy felhúzom a lábaim,megemelem a csipőm és legtöbbször fekve csinálom. Az különösen izgat valahogy,hogyha benyúlok a bugyimba,arra a kis szűk helyre,mert azt gondolom hogy ezt egy pasi csinálja és jól jön,hogyha valaki rámnyitna,mert gyorsan ki tudom kapni a kezemet:) Videókra szoktam inkább. Ujjazni nem tudom magam:(
7/13 anonim válasza:
Ha csak egy instant orgazmusra vágyom, akkor elvonulok zuhanyozni, és aközben. :D
Ha van kedvem hosszabb ideig elhúzni, akkor a szobámban szoktam csinálni. Plusz nedvesítő anyagnak nyálat használok. Enyhe nárcizmusomnak köszönhetően kifejezetten szeretem tükörben nézni magam közben. Ujjazni is szoktam magam, bár csak annyitól még sosem jutottam el az orgazmusig, ezért inkább a csiklómat, illetve az azt fedő csuklyát szoktam simogatni.
18|L
8/13 anonim válasza:
Ma nagyon közlékenyek vagytok csajok,nem szoktatok ilyen részleteket elárulni.
9/13 anonim válasza:
#8 Legyél ránk nagyon büszke. :D
10/13 anonim válasza:
átalában először a csiklom simogatom ugy hogy a bugyimba nyulok és szépen lassan simogatom és nyállal szoktam sikositani aztán egyre gyorsabban majd le a bugyi és eg ujj be és jó gyorsan egyszerre csiklo és egy ujjal ujjazás majd még egy ujj be és szép lassan :$ aztán egyre gyorsabban és egyszerre csiklo meg ujjazás élvezésig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!