Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, ti toleránsabbak vagytok egy nő kinézetével kapcsolatban?
En szemely szerint nem , de tudom ,hogy ez nem szimpatikus valasz. A tulsulyt nem turom meg ,mert nagyon sportos eletvitelt folytatok ,a szort azert nem , mert pasis ,es en is minden szoromet eltavolitom . A tobbit meg ertelemszeruen nem ,mert igenytelenseg. (Bar az igenyesseg ott kezdodik nalam ,hogy nem hizunk el es rendszeresen szortelenitunk)
29/no (noies)
Mivel nő vagyok és áttudom érezni, hogy milyen problémái vannak ha mondjuk nem látja tökéletesnek a testét igen toleránsabb vagyok :)
Amúgy nekem is vannak striáim, testszőrzetem is és barátnőm is ;)
Mellesleg nekem az olyan lányok jönnek be, akik nem ducik, de nem is csont soványak. :))
Igen. Akármilyen bunkón is fog hangzani, de: mostani barátnőm egy barátságból lett. Ha nem ismertem volna meg és szerettem volna belé, amúgy sosem próbálkoztam volna. Nem jött be.
De most nem tudnék nála csodásabb embert találni. :)
17/L
Kedves Utolso! Teljesen egyetertek Veled !
A 2. valaszolo vagyok.
Azt látom, hogy mi ,akik azt írtuk, hogy nem igazán toleráljuk ezeket, eléggé le lettünk pontozva.
Nekem a munkaköröm is megköveteli ,hogy mindig tip-top legyek, mert jogász vagyok egy bankban, és nem jelenhetek meg szőrösen, elhízva,tele pattanásokkal, rosszul öltözötten stb. (ezenkívül a társadalmi elvárás egy jogásztól, hogy igényes legyen magára minden téren, így külsejére is. )
Mivel magammal kapcsolatban is ahhoz szoktam hozzá, hogy nagyon adok magamra,(és csak csinosan érzem jól magam bőrömben, elhanyagoltan nem) ezt várom el viszonzásképp a leendő barátnőmtől is (néhány egyéb fontos dolog mellett, amik részemről is adottak.)
Tehát, lényeg a lényeg: aki nagyon igényes magára, ugyanezt várja el a partnertől is .
A 29 éves válaszoló vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!