Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, ti toleránsabba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, ti toleránsabbak vagytok egy nő kinézetével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl: testszőrzet, narancsbőr, teltebb alkat, pattanás,striák stb

2016. aug. 23. 13:47
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
jaaa, kort is írjatok! 20L
2016. aug. 23. 13:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen19
2016. aug. 23. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
43%

En szemely szerint nem , de tudom ,hogy ez nem szimpatikus valasz. A tulsulyt nem turom meg ,mert nagyon sportos eletvitelt folytatok ,a szort azert nem , mert pasis ,es en is minden szoromet eltavolitom . A tobbit meg ertelemszeruen nem ,mert igenytelenseg. (Bar az igenyesseg ott kezdodik nalam ,hogy nem hizunk el es rendszeresen szortelenitunk)

29/no (noies)

2016. aug. 23. 14:42
 4/14 anonim ***** válasza:
8%
Egy lipstick vagy femme, mint például én is, sokkal kritikusabbak vagyunk, mint egy pasi. A narancsbőr, stria nem számít meg más egyéb olyan, amin nem lehet változtatni, genetikai dolgok. De az igénytelenség és ízléstelenség kizáró ok. Teltebb az attól függ, hogy mennyire, ha tesz ellene, aktív életmódot folytat, akkor nem gáz. Pattanás azért kezelhető elég jól. Egy pasi nem figyeli meg elsőre az összes porcikáját egy nőnek, de egy nő igen.
2016. aug. 23. 15:40
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
Előző vagyok. Kor lemaradt, annyira elképzeltem egy dagadt, patis, szőrös csajt. Amúgy nőies vagyok, legalábbis külsőre és kizárólag a nőies nők jönnek be. 30L
2016. aug. 23. 15:45
 6/14 anonim válasza:
100%

Mivel nő vagyok és áttudom érezni, hogy milyen problémái vannak ha mondjuk nem látja tökéletesnek a testét igen toleránsabb vagyok :)

Amúgy nekem is vannak striáim, testszőrzetem is és barátnőm is ;)

Mellesleg nekem az olyan lányok jönnek be, akik nem ducik, de nem is csont soványak. :))

2016. aug. 23. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen. Akármilyen bunkón is fog hangzani, de: mostani barátnőm egy barátságból lett. Ha nem ismertem volna meg és szerettem volna belé, amúgy sosem próbálkoztam volna. Nem jött be.

De most nem tudnék nála csodásabb embert találni. :)

17/L

2016. aug. 23. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:
14%
Nem, egyáltalán nem vagyok toleráns. Nem tűröm a túlsúlyt, az elhanyagolt testet és az igénytelenséget. Ha én eltudok járni mindennap edzeni és formában tartani magam, meg oda tudok figyelni arra, hogy nem zabálok össze-vissza minden hülyeséget, akkor a párom is megtudja ezt csinálni. A pattanások is kezelhetők. A páromnak is voltak, de eljárt bőrgyógyászhoz és rendbe hozták. Most néhol hullámos a bőre, de ez nem probléma. Testszőrzet is zavarna, meg ha csúnya fogai lennének. Tudom, hogy sokan emiatt bunkónak tartanak, de én csak azt várom el egy nőtől, amit jómagam is nyújtani tudok, úgy gondolom ez korrekt.
2016. aug. 24. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Utolso! Teljesen egyetertek Veled !

A 2. valaszolo vagyok.

2016. aug. 24. 12:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt látom, hogy mi ,akik azt írtuk, hogy nem igazán toleráljuk ezeket, eléggé le lettünk pontozva.

Nekem a munkaköröm is megköveteli ,hogy mindig tip-top legyek, mert jogász vagyok egy bankban, és nem jelenhetek meg szőrösen, elhízva,tele pattanásokkal, rosszul öltözötten stb. (ezenkívül a társadalmi elvárás egy jogásztól, hogy igényes legyen magára minden téren, így külsejére is. )

Mivel magammal kapcsolatban is ahhoz szoktam hozzá, hogy nagyon adok magamra,(és csak csinosan érzem jól magam bőrömben, elhanyagoltan nem) ezt várom el viszonzásképp a leendő barátnőmtől is (néhány egyéb fontos dolog mellett, amik részemről is adottak.)

Tehát, lényeg a lényeg: aki nagyon igényes magára, ugyanezt várja el a partnertől is .

A 29 éves válaszoló vagyok .

2016. aug. 24. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!