Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, ti toleránsabba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, ti toleránsabbak vagytok egy nő kinézetével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl: testszőrzet, narancsbőr, teltebb alkat, pattanás,striák stb

2016. aug. 23. 13:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, tőlem mindenki zöld pacsit kapott, mert mindenki véleményét elfogadom és kíváncsi voltam rá :)
2016. aug. 24. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:
8-as vagyok és nem érdekel, hogy leszavaznak, vagy külsőségesnek, felszínesnek állítanak be. Aki azt mondja, hogy a külső nem fontos és hogy csak a belsőt kell nézni a másiknál, az hazudik. Egyszerűen hiába kedvelek valakit, ha taszít a külseje. És egy túlsúlyos nő teste taszít. Taszítanak a csúnya fogak, a gyerekes stílus és a butchok, akikre a felsoroltak jellemzőek. A túlsúly és a löttyedtség elsősorban nem is egészséges. Ha valaki nem mozog, nem tud sehol sem rendesen teljesíteni, az ágyban sem. És örülök, hogy a párom is ennyire igényes, különben még mindig egyedül lennék.
2016. aug. 24. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen...és nem.

Az általad felsorolt dolgok engem például abszolúte nem zavarnak.

Eltudok lenni velük ha megszeretem a hozzájuk tartozó lányt.

Viszont nem mondanám,hogy lányként én kevésbé lennék kritikus.

Sajnos (és ezt tényleg nagyon sajnálom) a fiús külsejű lányok (rövid,tüsi haj,férfi cuccok) nálam nem jó kategóriába esnek. Dehát mi ez,ha nem felszínesség? Csak valahogy nem tartom őket vonzónak,na😞

21LL

2016. aug. 24. 18:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Eloszor is elore bocsi az ekezetert.

Masodszor pedig a teltebb alkat (+10kg-15kg) lanyok es azok a kellemessen telt lanyok tetszenek,engem nem erdekel hogy narancsbore van ha egyszer gyonyoru szep a szeme,arca,mosolya barmi:) a pattanast lehet kezelni/eltuntetni most eppen nekem is van es "Ha akkor mivan abba"? Majd eltunik. Belsore viszont legyen kedves,megerto,bizzon meg bennem,legyen sok kozos bennuk es ne kritizalja magat allandoan legyen az a "Ja zavar es? Majd valtozik vagy nem"..:) Lehet egy szep lany vonzo,csinos de belul nulla:) Ismerjuk egymast meg mielott barmibe barki bele menne:)

2016. aug. 25. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!