Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, ti toleránsabbak vagytok egy nő kinézetével kapcsolatban?
Igen...és nem.
Az általad felsorolt dolgok engem például abszolúte nem zavarnak.
Eltudok lenni velük ha megszeretem a hozzájuk tartozó lányt.
Viszont nem mondanám,hogy lányként én kevésbé lennék kritikus.
Sajnos (és ezt tényleg nagyon sajnálom) a fiús külsejű lányok (rövid,tüsi haj,férfi cuccok) nálam nem jó kategóriába esnek. Dehát mi ez,ha nem felszínesség? Csak valahogy nem tartom őket vonzónak,na😞
21LL
Eloszor is elore bocsi az ekezetert.
Masodszor pedig a teltebb alkat (+10kg-15kg) lanyok es azok a kellemessen telt lanyok tetszenek,engem nem erdekel hogy narancsbore van ha egyszer gyonyoru szep a szeme,arca,mosolya barmi:) a pattanast lehet kezelni/eltuntetni most eppen nekem is van es "Ha akkor mivan abba"? Majd eltunik. Belsore viszont legyen kedves,megerto,bizzon meg bennem,legyen sok kozos bennuk es ne kritizalja magat allandoan legyen az a "Ja zavar es? Majd valtozik vagy nem"..:) Lehet egy szep lany vonzo,csinos de belul nulla:) Ismerjuk egymast meg mielott barmibe barki bele menne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!