Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek mindegy a partnernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mindegy a partnernek mekkorak a szeneremajkai? Hogyan nez ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

21 vagyok, kulfoldon tanulok es itt nagyon sok fajta lany van ami a szarmazast illeti. Egy koliban lakom es leszbikuskent mindig megnezerm a tobbieket, persze nem feltunoen :)

Nem voltam olyan sok lannyal de valahogy nekem csak 1 fajta punci tetszik az angol itt ugy hivja, hogy "peach". Nyilvan nem szabhatjuk meg, hogy milyen legyen nekunk de errol nem nagyon tudtam meg beszelni masokkal. Ezt olyan kellemetln lenne megemliteni valakinek es azt mondani neki bocsi de inkabb hagyjuk!

Nem akarok megbantani senkit tenyleg, de nektek mindegy, hogy milyen van annak akivel vagytok?

Koszi ;)

2016. márc. 2. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha eljutok valakivel odáig, akkor nem fogom elhajtani egy testrésze miatt, amiről ugye nem tehet. Szóval nekem mindegy, fontosabb a körítése. (Fehérnemű, higénia, szőrzet)
2016. márc. 2. 16:39
 2/11 A kérdező kommentje:

Azon is gondolkoztam, hogy lehet ez csak az en 'perverziom' vagy nem tudom es velem van a gond.

A higenia nagyon fontos es az, hogy adjon magara. Ha latnad egyesek milyenek itt, persze nem mindenki szerencsere.

2016. márc. 2. 16:41
 3/11 VirágésBence ***** válasza:

Egyet értek az előzővel, ezért nyilván nem hagyom ott, de inkább tetszenek azok a típusok ahol nem állnak ki a kisajkak. [link]

erről a linkről a 6,10,13,14,17,19,20,21,22 és a 24 ilyen, de minél szimmetrikusabb annál jobb

2016. márc. 2. 16:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen az ilyen babapuncik tetszenek, főleg a 10-es azt egész nap tudnám kényeztetni.
2016. márc. 2. 18:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem mindegy!

A kicsi jon be es a baba punci!

2016. márc. 2. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De jó... Azt hiszi az ember, hogy egy lány mellett ledobhatja a gátlásait, és nem kell mindenben megfelelési kényszeresdit játszani, és szégyenkezve takargatnia magát... De hát bukta :(
2016. márc. 3. 00:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek és utolsónak igaza van, egyet értek.

Persze értem én, lehet véleményt nyilvánítani, hogy mi is az, ami igazán bejön, mit szeretünk.

De ha két ember szereti egymást (főleg szerintem leszbikus kapcsolatban), akkor ez az utolsó dolog, aminek számítania kell...

De szerintem egy éjszakás kalandnál se küldesz el senkit, amikor kiderül, hogy épp nem baba puncija van.. :D

Mellesleg én pl nem rendelekzem baba puncival, mégis azt mondta az exem, hogy ezt sokkal jobb volt "kezelésbe venni" ... ;)

2016. márc. 3. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én nem is gondolkodtam még ezen. Szerintem nagyon ritka az, hogy valakinek csúnya legyen. Mondjuk, ha választanom kellene, nekem pl. nem izgató a babapunci, pedofilnak érezném magam. :D De a húsosabb annál inkább. :D
2016. márc. 4. 13:30
 9/11 A kérdező kommentje:

En sosem rrtettem miert kell babapuncinak hivni. Jobban szeretem ahogy az angol nevezi vagyis Peach azaz barack. :)

A ferfiak szokasairol kozvetlenul nem tudok nyilatkozni de ahogy tapasztaltsm sokaknak mindegy csak 'lyuk' legyen.

2016. márc. 4. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért hívják babapuncinak, mert a serdületlen lányoknál a nagyajkak teljesen takarják a kisajkakat.

A serdülés során a lányok nagy részénél a kisajkak megnagyobbodnak, és így kilógnak a nagyajkak között.

2016. márc. 4. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!