Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek mindegy a partnernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mindegy a partnernek mekkorak a szeneremajkai? Hogyan nez ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

21 vagyok, kulfoldon tanulok es itt nagyon sok fajta lany van ami a szarmazast illeti. Egy koliban lakom es leszbikuskent mindig megnezerm a tobbieket, persze nem feltunoen :)

Nem voltam olyan sok lannyal de valahogy nekem csak 1 fajta punci tetszik az angol itt ugy hivja, hogy "peach". Nyilvan nem szabhatjuk meg, hogy milyen legyen nekunk de errol nem nagyon tudtam meg beszelni masokkal. Ezt olyan kellemetln lenne megemliteni valakinek es azt mondani neki bocsi de inkabb hagyjuk!

Nem akarok megbantani senkit tenyleg, de nektek mindegy, hogy milyen van annak akivel vagytok?

Koszi ;)

2016. márc. 2. 16:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem van abban valami erotikus hogyha kicsit kilóg. És emellé szép telt nagyajkak.

Mindenhol olyan kínosan ügyelnek rá, hogy minél kevesebb látsszon egy nő intim részeiből, de én nyilván látni akarom őket.

2016. márc. 4. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!