Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
ha be kellene sorolnom maga akkor butch/tomboy kategóriába illenék fiús a kinézetem és a viselkedésem sokszor.
Több lány is a fejemhez vágta hogy a személyiségem tök jó de a stílusom nem tetszik nekik mindegyik netes ismertség volt de tudták hogy nézek ki volt képcsere és elmondtam hogy nézek ki!
Bocsánat hogy hosszú lett de szerintetek mit kellene csinálnom persze a nélkül hogy megkeljen tagadnom magam??
A válaszokat köszi előre is!
Küldj kepet én is küldök es mondom mi legyen 😃
17F
Ez függ attól, hogy valakinek bejönnek-e a fiús lányok. Nekem pl nem jönnek be, ezért nem jönnék össze egy olyan lánnyal.
20L
Semmit.
Ha nem tetszel nekik úgy ahogy vagy, akkor csak önmegtagadással tudod megnyerni őket.
Vársz egy olyan lányra, aki elfogad úgy, ahogy vagy.
Igazibb is lesz a kapcsolatod, mint egy olyan lánnyal, akivel mindketten erőlködtök, csak legyen már kapcsolatotok végre.
Érted...
Nekem bejönnek az ilyen lányok bár ez kicsit nem is tudom... fiú vagyok
19f bp
Igen, ez leginkább attól függ, hogy a lány a fiúsabb vagy a lányosabb lányokat kedveli. Én személy szerint mindkettőt, bár inkább a fiúsakat.
Mondjuk elég ismerős. Párom a nőies nőket kedveli, én meg már évek óta le akarnám vágni a hajamat a francba és ruhatárat cserélni, mert úgy érezném jobban magamat, de nem merem. Mert neki szeretnék tetszeni, úgyhogy ez nem jött össze.
De szívesen barátkozom :)
én is szeretem a fogad el uiús lányokat, de ha valaki nem fogad el ugy ahogy vagy, nem éri meg megváltozni, és nem is akarsz.
biztos jönni fog majd olyan lány akinek te leszel a tökéletes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!