Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Feküdjek le vele csakhogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feküdjek le vele csakhogy elmondhassam magamról?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy még csak lánnyal voltam eddig együtt,és már az is rég volt...ennyi idő után már hiányérzet alakult ki erősen...pasival még sosem voltam de most lenne rá lehetőségem. Menjek bele csak azért hogy ez is meglegyen? Félek,hogy nem találok magamnak barátnőt már...

2016. aug. 25. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már nem találsz magadnak barátnőt? Olyan idős vagy?
2016. aug. 25. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én őszintén bele mennék, kipróbálnám, de én alapból olyan vagyok aki minden hülyeséget kipróbál, akár pasival is lefeküdnék kipróbálás szinten, ha úgy adódna.

Azt neked kell eldönteni, hogy megbánnád e.

Én amikor rosszul sül el egy ilyen teszt, azt is jónak fogom fel, hogy legalább kipróbáltam, lecsekkolom, továbblépek.

2016. aug. 25. 11:46
 13/14 A kérdező kommentje:

12#

Irigylem ezt az életszemléletet! Nagyon jól kezeled le a dolgokat

2016. aug. 25. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
hát kösz, emiatt elmondhatom, hogy nagyon sok hülyeséget kipróbáltam már, de őszintén egyik sem sült el "húúú de rosszul, mekkora hülye voltam...", max elgondolkodtató volt
2016. aug. 25. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!