Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után feküdjek le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, és nem tudom mennyi idő után feküdjek le a barátommal.. Nem szeretném, hogy kikészítsem teljesen és emiatt elhagyjon, meg szeretném is ha vele lenne az első. 2hónapja vagyunk együtt, mennyit várjak még?
2015. aug. 29. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor úgy érzed eljött az ideje. Ez kapcsolatfüggő.
2015. aug. 29. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
6%

Én is így vagyok.. Csak mi 1,5 hónapja vagyunk együtt..

Én 5-6 hónapot tervezek várni..

2015. aug. 29. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
2-3hónap
2015. aug. 29. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
korfüggő.
2015. aug. 29. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Amíg felmerül a kérdés, hogy megtedd-e, addig még nincs itt az ideje. Érezni fogod, hogyha eljött. És soha ne feküdj le senkivel azért, mert félsz, hogyha nem, akkor elhagy. Ha szeret, és komolyan gondolja, várni fog. Arra sokkal nagyobb az esély, hogy azután hagyjon ott, miután megtörtént, ha rövid idő alatt történik meg.

Attól is függ ez, hogy hány éves vagy. Én másfél év után feküdtem le a barátommal, de még csak 16 voltam. Ha idősebb vagyok, nyílván nem vártam volna ennyit. De mindenképp megérte várni, és semmivel se csinálnám hamarabb így utólag visszagondolva se.

Érezni fogod, ha eljött az ideje. És akkor igazán fogod akarni, nem indokok miatt.

2015. aug. 29. 21:40
 6/8 Lilalili ***** válasza:
35%
2hónap az nagyon kevés, 2 év a minimum.
2015. aug. 29. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy mennyire erős a kapcsolatotok (szerintem)

De egyébként ez személyenként változó, valaki egy hét után beadja a derekát, viszont hallottam már olyanról is, hogy csak 2,5 év után.

Ezt nektek kell eldöntenetek.

2015. aug. 29. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Kezdődik...
2015. aug. 30. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!