Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Feküdjek le vele csakhogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feküdjek le vele csakhogy elmondhassam magamról?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy még csak lánnyal voltam eddig együtt,és már az is rég volt...ennyi idő után már hiányérzet alakult ki erősen...pasival még sosem voltam de most lenne rá lehetőségem. Menjek bele csak azért hogy ez is meglegyen? Félek,hogy nem találok magamnak barátnőt már...

2016. aug. 25. 09:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell eldöntened nem másnak. De az biztos hogy nem csak ez az 1 lehetőséged lesz az életben pasival lefeküdni, szóval ha nem olyan a srác akkor ne erőltesd. :) 26/F
2016. aug. 25. 09:54
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Csak ha fiú tud olyan figyelmes lenni, mint egy lány, és nem önző. 24/f
2016. aug. 25. 09:57
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem akarok párkapcsolatot férfiakkal,hisz leszbikusnak tartom magam. Egyszerűen csak a vágy és a kiváncsiság kielégítése hajt.

Ez nagyon rosszul hangzik,ugye?

2016. aug. 25. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha őszinte vagy a fiúval és emellett is benne van - mert miért ne lenne, hiszen fiú -akkor szerintem miért ne
2016. aug. 25. 10:07
 5/14 anonim ***** válasza:
11%
Hát én frissen végzett orvos vagyok és szerintem érdemes kipróbális teljesen más orgazmus elhiheted
2016. aug. 25. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező:

"Ez nagyon rosszul hangzik,ugye?"

Bi-curious. <<< Találkoztál már ezzel a kifejezéssel?

Ezt magyarra általában kíváncsi bi-nek fordítják. Nagyjából fedi is a valóságot.

Valószínűleg te is az vagy, és nem leszbikus. Ha leszbikus lennél a férfiak egyáltalán nem vonzanának.

Viszont a biszexualitás sem egy fekete-fehér dolog.

A többség azt érti alatta, hogy az alapvető vonzódása a "normálisnak" tartott hetero, ami kiegészül a saját neme felé mutatott érdeklődéssel is.

Hát nagyon nem. Az is bi aki a saját neméhez vonzódik inkább, de érdeklődne a másik nem iránt is. Te pont ilyen vagy. Írod, hogy férfival nem lennél képes párkapcsolatra, de a szexet kipróbálnád, mert izgat.

Hát próbáld ki, és megtudod, hogy a jövőben akarod e élvezni férfival is a szexet, vagy sem. De te ettől még alapvetően a lányokhoz vonzódsz, csak a fiúk irányába mutatsz kíváncsiságot. Azaz bi-curious. És ez teljesen normális.

De ha kiderülne, hogy a pasikkal is annyira élvezed mint lányokkal, akkor derüljön ki az is idővel, hogy ha párkapcsolatban vagy egy lánnyal a szexet akkor is igényled e fiúval? Mert feltételezem ha eddig érzelmi vonzódás jelét sem érezted az ezután sem feltétlenül jelenik majd meg, így gondolom azt nem kell megválogatnod, hogy most fiúval vagy lánnyal akarsz e járni, mert ez (Egyelőre) elég egyértelműnek tűnik, de az már korántsem az, hogy a számodra teljes, kielégítő szexuális élethez egyszerre van szükséged egy lányra és egy fiúra, vagy pusztán csak mindkét féllel szívesen élvezed a szexet, de ha van egy boldog és kielégítő kapcsolatod akkor a másik nem iránti vonzalmad nem jelentkezik.

2016. aug. 25. 10:41
 7/14 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen csak a vágy és a kiváncsiság kielégítése hajt.

Ez nagyon rosszul hangzik,ugye?"

Mi hangzana ezen rosszul?

Ha kivancsi vagy, provald ki.

De azokat a gobdolatokat verd ki a fejedbol, hogy nem lesz mar baratnod. Lesz ne aggodj. ;)

2016. aug. 25. 10:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az az ismerkedős fajta,a közelemben meg nincsenek ilyen lányok...csak én😞
2016. aug. 25. 11:22
 9/14 anonim ***** válasza:
7%
8.: viszont pasik vannak?
2016. aug. 25. 11:25
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Mi az, hogy "most" van lehetőséged? Egy lánynak MINDIG van lehetősége megdugatnia magát. Akármikor.
2016. aug. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!