Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3 hete vagyunk együtt. Mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hete vagyunk együtt. Mikor feküdjek le vele?

Figyelt kérdés

Már nagyon kivánom a barátom, de nem szeretnék lefeküdni vele, hogy ne tűnjek könnyen kaphatónak. Ő 17 én 18.

Csütörtökön filmezünk,nagyon akarom már, de félek, hogy dob miután megkapott. Azt mondja szeret es nem kell neki senki más és mondtam, hogy nem akarom még és azt mondta tiszteletben tartja a döntésem.

Nem bizom a férfiakban.

Mit tegyek?

2016. márc. 28. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg korai ez az egesz..De ha te ugy erzed hogy keszen allsz ra akkor tedd meg csak nehogy az legyen hogy csak szexre kellettel neki..Miota ismeritek egymast?
2016. márc. 28. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor készen álsz rá
2016. márc. 28. 21:04
 3/10 Fruzs33 ***** válasza:
68%

#1-es!#

A kérdésben benne van,hogy 3 hete ismerik egymást!

#Kérdező#

Szerintem mond el neki,amiket itt leírtál,ha szeret,akkor megérti

2016. márc. 28. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben csak az van 3 hete vannak együtt. Az egyik válaszoló azt kérdezi mióta ismerik egymást.

Én azt mondanám hogy várj még egy kicsit, de tény, hogyha régebb óta ismeritek egymást, akkor nem olyan gáz. :D Szóval ez az idő azzal az idővel lesz fordítottan arányos, hogy mennyi ideje ismered

2016. márc. 28. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:

én 2 hete ismerem a barátom, kívánom és ő is engem :D voltam nála filmezni hétvégén. de nem akarok lefeküdni vele mert nem akarom hogy könnyen kaphatónak tartson. és dobjon miután megvolt. ő fel se hozta sose ezt a témát.

de addig is pettingelni lehet. meg egymás testével ismerkedni. :)

2016. márc. 28. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:

3-as! a kérdésben sehol sem írja, hogy mióta ismerik egymást. a "x ideje vagyunk együtt" és az "x ideje ismerjük egymást" két külön tál tészta

kérdező, az, hogy kívánod, természetes. szerintem ne menj még bele a szexbe, nem azért, mert meg van rá az eséj, hogy dobna utána (persze ez is lehet egy tényező), hanem magatok miatt: bizonyára ő is kíván már téged, és jó pont lehet a kapcsolatotoknak, ha kívártok egy hosszabb időt, és csak utána feküsztök le - ami talán nagyobb élvezet is lenne, mint mondjuk ha már most engednétek a vágynak.

2016. márc. 28. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Most. Add meg neki amit szeretne. Te is azt kapod viszonzásul!
2016. márc. 28. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:

3 honapja ismerem, 3 hete jarunk. :)

Koszonom a valaszokat. Még várok a dologgal!

2016. márc. 28. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Attól,hogy nem tűnsz könnyen kaphatónak, még az vagy, mivel már ba.sznál.....:)

Még kislány vagy te ahhoz, hogy 3 hét alatt te lefeküdj valakivel....de már játszod a felajzott pi.csát. Remélem, azért értékeket is fel tudsz mutatni.

2016. márc. 28. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Az,hogy valaki mennyire becsül meg,abszolút nem azon múlik,hogy mikor fekszel le vele.

Az egyik exemmel pár nap után lefeküdtem,mégis majdnem 1 éves kapcsolat lett belőle és én szakítottam vele,ő a mai napig nagyon szeret és mindig nagyon tisztelt.Semmi köze ahhoz,hogy mikor szexeltünk,ha emberileg érdekes vagy neki és értékes,akkor akarni fog többet,ha egy buta hisztis liba vagy,akkor viszont ha fél év után fekszel le vele,sem valószínű,hogy hosszútávra tevezne veled.Persze,ha ő is buta,akkor lehet:D

20L

2016. márc. 29. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!