Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretjük egymást. én még szűz vagyok és nem tudom mennyi idő után feküdjek le vele:/ szerintetek? 17/L
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 22:16
1/8 anonim válasza:
akkor, amikor szeretnéd. ne kényszerből tedd
2/8 anonim válasza:
Majd megérzed.de ne kapkod el 2 hónap nem nagy idő.
3/8 anonim válasza:
Szerintem,akkor ha megvan benned a vágy hozzá, és nem félsz tőle,érzelmileg biztonságban érzed magad mellette.A többi nem számít,nincs rá szabály mennyi időt kell vele várni. 20/L
4/8 A kérdező kommentje:
csak nem szeretném, hogy azt érezze, hogy könnyen megkap..:)
2013. ápr. 3. 22:18
5/8 anonim válasza:
akkor lesz nagyon jó és élvezhető a dolog, ha már nem bírsz várni és hirtelen ráveted magad. szóval az első alkalom ne úgy történjen, hogy hú de unatkozom ő meg nézi a focimeccset najó akkor talán most nekilátok..
6/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat!:)
2013. ápr. 3. 22:27
7/8 anonim válasza:
2 hónap gyakorlatilag semmi.. mármint.. nem akarom lefitymálni a kapcsolatod, semmi ilyesmi, de 2 hónap kapcsolat után szinte minden pár azt mondja, hogy nagyon szeretik egymást
17 vagy, elméletileg már felelősségteljes gondolkodású:D én azt mondom, várj kb a 7-8. hónapig.. fél év tájban a kapcsolatok zöménél lesz egy nagyobb völgy, amit a 15-25 közti kapcsolatok több mint fele nem él túl.. na, ha ezután még együtt vagytok, akkor már nyugodtabb szívvel gondolhatsz a dologra, mert akkor már valamit letettetek az asztalra, ő sem érezhette úgy, hogy könnyen megkap, Te sem érezheted majd, hogy túl könnyen adtad magad:D
persze ha akkor még mindig nem vagy biztos a dolgodban, akkor továbbra is várj! egy csepp kétely is lelki káoszba torkollhat!
8/8 anonim válasza:
Szerintem fél évnél kicsit előbb is lehet. kb 3-4 hónap után simán. Csak érezned kell, hogy tényleg kell neked. L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!