Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még szűz vagyok, a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok, a barátommal 3 hónapja vagyok együtt, de még tolom a szexet, hogy biztos legyek benne, hogy nem 'lukra játszik'. Ez jó így? Ezzel ki lehet védeni a kihasználást? 19L

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 12:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
Nos, ha kellően jó nő vagy, akkor szerintem fél évig még kitolja... Aztán megdug és elhagy. Vannak kitartó emberek is a világon.
2010. jún. 6. 12:56
 2/25 Macii ***** válasza:
67%
Várj vele, addig csak petting. Mikor belemélyültök szakítsd félbe, és fürkészd az arcát. Ha szeret megérti és fog várni, ha nem akkor nem.
2010. jún. 6. 12:59
 3/25 anonim ***** válasza:
41%

jajj istenem...

ha a lukra pályázna, nem várna 3 hónapot.

2010. jún. 6. 12:59
 4/25 anonim ***** válasza:
73%

Kislányom én egy kedves ősszakálú zenmester bácsivagyok, aki nagyon türelmes.

De az ilyen barom kérdések már teljessen az idegeimre mennek.

Szoval úgyis elöbb utóbb dobni fog. Lehet,hogy nem most, hanem pár év mulva. És aztán ugyan itt fogsz rinyálni.

Menny el apácának.

2010. jún. 6. 13:00
 5/25 anonim ***** válasza:
61%
Így van! Ahogy előttem írták. De tudod van egy másik oldala is a dolognak. Ha te is kívánod, akkor ne tologasd. Legalább hamarabb kiderül, hogy mik is a szándékai veled. Persze ehhez az kell, hogy szeresd is és megbízz benne. Ha a szerelem nincs meg, ne tedd. A szüzesség ennél többet ér.
2010. jún. 6. 13:00
 6/25 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy türelem csak álca, közben meg egyéjszakásokkal mulatja az időt, mégiscsak férfiből van.
2010. jún. 6. 13:06
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Told még el 4-5 évig, biztosra kell menned.
2010. jún. 6. 13:39
 8/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem igen. Jól csinálod. Én egy évig várattam a barátomat, és Ő ki is várta, nem sürgetett, esze ágában sem volt elhagyni. Csak akkor adtam neki oda magam, mikor már biztos voltam benne, hogy nem ezért van velem, és hogy igazán szeret, és nem fogom megbánni később sem, hogy neki adtam a szüzességem, akkor sem, ha később szakítunk. Azóta is együtt vagyunk (2,5 éve), imádunk szexelni és imádjuk egymást. Ha igazán szeret, akkor bármennyit képes várni Rád, meg sem fog fordulni a fejében, hogy mással csinálja, vagy otthagyjon, és utána sem fog. Ha pedig elhagy emiatt, akkor nem is érdemelt meg Téged! 19/L
2010. jún. 6. 15:07
 9/25 anonim ***** válasza:
29%
Az utolsó buksza is egy nagy marha, azért próbáld meg ezt eljátszani egy komolyabb alakkal, 2 hónap után kidob mint a sz@rt, mert éretlenekkel nem foglalkozik. És amúgy is rádun valamikor, szóval épp annyival rövidítetted meg a kellemes részét a dolognak amennyit vacakoltál a nem adom neki magamat szöveggel.
2010. jún. 12. 09:47
 10/25 anonim ***** válasza:
szerintem azért 3 hónap alatt valamennyire körvonalazódnia kellene egy minimális bizalomnak.Kevés idő,de arra elégnek kellene lennie,hogy erre a kérdésedre választ adjon.
2010. jún. 12. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!