Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, a barátommal 3 hónapja vagyok együtt, de még tolom a szexet, hogy biztos legyek benne, hogy nem 'lukra játszik'. Ez jó így? Ezzel ki lehet védeni a kihasználást? 19L
Látom nagyon eltérőek itt a válaszok... Erre azt tudom mondani,h nézőpont kérdése,nem feltétlenül kell elítélni azt,akinek más a véleménye...
Én azt tudom neked mondani,h ha tényleg szeret,ha tényleg komoly terveitek vannak,várni fog! Sőt,annál "értékesebb" leszel a szeméban,nem egy olcsó r*banc,mint mostanság oly sokan...
A barátom vár rám (szüz vagyok),és azért mert tényleg szeret. Nem a saját érdekeit nézi,azt akarja,h mindkettőnknek jó legyen! Tudom szerencsés vagyok vele,mert nemsok az ilyen fiú... Persze,most azt gondoljátok,h félrek*r,meg stb.,de én teljesen megbízok benne. Ha nálatok kialakult ilyen mélységes bizalom (hozzáteszem ilyet egész életed alatt csak egy emberhez érezhetsz),akkor nem kell félned,h elhagy!! Szóval,sok sikert... :)
Akinek nem tetszik,jöhetnek a - ok,engem nem érdekel,mert ez a véleményem :P
CSAK olyannal tedd meg,akiben bízol.Másképp nem fogod élvezni.Ha eddig okot adott a bizalmatlanságra,akkor szerintem hagyd.De lehet,hogy csak te parázod túl a dolgot.Szerintem azért lehet érezni azt pár alkalom után is,hogy ki az,akiben meg lehet bízni és kiben nem,gondolom hogy 3hónap alatt ki lehet építeni egy bizalmasabb kapcsolatot,de úgy látom ez nektek nem sikerült és ez elég gáz...valamelyik féllel biztos baj van.Ha visszagondolok,akkor mi 3hónap után már tudtunk mindent a másikról,olyan volt,mintha 1000éve ismertük volna egymást,természetesen viselkedtünk,ha együtt voltunk.Ez nem egészséges,hogy valaki úgy álljon a párjához,mint te.Bár azt még mindig nem írtad meg,hogy van-e alapja a bizalmatlanságnak.
21/L
Jajj, de nagy a házasélet elökészitö gond, de nagyon meg akarjuk fontolni!
Minden házasságot olyan kökemény alapra akarunk épiteni, hogy az meg ne rendüljön, és eltartson legalább a sírig.
Akkor miért az a sok válás a mai világban? Ezt talán a szüzességel lehet irányitani? Ha igen, akkor a következtetés azt bizonyitja, hogy a szüzességet nem tudjátok kezelni.
Egy anyóka a halálos ágyán, elmondta lányainak, hogy ö mindekinek adott aki kért töle. de ha most a végén, mérlegeli életét: bánja, hogy senkinek sem kinálta. Majd lehunyta két szemét.
Ez nem vicc, mert a végén már hiába kinálod bár kinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!