Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok,3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Legutóbb én kezdeményeztem a pettinget, és úgy érzem, kész vagyok a szexre is. Fiúk! Ti könnyen kaphatónak tartanátok egy ilyen lányt?
Mármint egy olyat, aki magától ledobja minden ruháját, titeket is levetkőztet, anélkül, hogy ti kezdeményeznétek, és már mindenben benne van, kivéve EGYENLŐRE még a szexet. Mindezt 3 hónap után.
19L
3 hónap szerintem már elég idő:)
Az írásodból nem gondoltam vna h 19 éves vagy..fiatalabbnak tűnsz h ilyen bizonytalan vagy..de ezt nem bántásból:) Ez aranyos:)
Bár lány vagyok nem hiszem h bárki is könnyűnek tartana..3hónap már elég idő 19 évesen:)
18/L
Csatlakozom az utolsó hozzászóló véleményéhez. Nagyon szeretnék egy ilyen odaadó (mert ez akár hogy is nézzük, az!) innovatív, és lányt :)
Igazából én még csak 2 fadarabbal üztem "bioszexet", 1 lány volt, aki jó volt, és 1 aki majdnem jó volt. Na mind1.
F21
És hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem, én nem tartanék könnyen kaphatónak egy ilyen lányt. Én értékesnek tartok egy ilyen lányt :)
Mondjuk előző barátnőim egyike sem bírta mellettem 1 hónapnál tovább úgy, hogy legalább petting ne legyen
F21
Mi is 3 hónap után feküdtünk le először egymással. Nálunk a barátom kezdeményezett, de én nem ellenkeztem. Mindketten szüzek voltunk. Az első alkalom óta hol ő kezdeményez, hol én, nagyjából egyenlő az arány :)
17L, párom 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!