Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, a barátommal 3 hónapja vagyok együtt, de még tolom a szexet, hogy biztos legyek benne, hogy nem 'lukra játszik'. Ez jó így? Ezzel ki lehet védeni a kihasználást? 19L
Sosem biztos, attól hpgy vár, még lehet hogy csak "lukra játszik"...
De minek jársz olyannal, akiben nem bízol, illetőleg nem vagy benne biztos, hogy szeret? Miféle paranoia ez?
áhh én nem értem ezt... :S 20 éves srác vagyok és egy éve kb otthagytam egy lányt akit tényleg szerettem de még pettingelni sem akart, egyszerűen nem bírtam tovább és szakítottam vele. úgyhogy ha te is így akarsz járni akkor csak hajrá!! húzd az agyát még pár hétig utána úgyis otthagy. én is 3hónapot voltam együtt lánnyal és tényleg szerettem. úgyhogy ha hasonló a srác mint én akkor kb mostanában fog otthagyni téged :D jah és még mielőtt azt hiszed, hogy én is csak a "lukra" megyek elárulom, hogy volt már 3 éves kapcsolatom is. A párkapcsolathoz hozzátartozik a szex, nem tudom mi evvel a baj...
nah mindegy sztem amúgy te a nagy Ő-t várod de nyugi christiano Ronaldoval soha nem fogsz találkozni. XD és bocs a kicsit köcsögösen megfogalmazott válaszomért de nagyon utálom az ilyet... SZEXELJETEK!!!!!!
HA Ő MÁR AKARJA AKKOR NOND MEG EKI HOGY TE MÉG NEM AKAROD EZT ÉS ÉRTSE MEG.
HA NEM FOGJA FEL ,BESÉRTŐDIK ,AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE ,HOGY CSAK KIAKAR HASZNÁLNI!!!
11:46 - mi az a hülyeség, hogy kihasznál?
Úgy gondolod, hogy a lányok nem élvezik annyira a szexet, mint a fiúk?
Csak akkor tedd meg, ha tényleg szerelmes vagyx! Amyíg nem vagy benne biztos, addig tologasd még az időt. Én 4 hónapja vagyok együött a már majdnem 19 éves barátommal, és ő még bírja. Megkérdeztem h mi van ezzel a szex télmával és azt mondta h ő vár, mert velem akarja leélni az életét és lesz még elég időnk a szexre. :)
17/L (szűz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!