Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Titeket is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Titeket is elitéltek már az emberek?

Figyelt kérdés
Tegnap az utcán csókolóztam a partneremmel. És ezt az emerek nem nézték jó szemmel. Mert nem szeretem a pasikat mért kell lenézni??

2016. júl. 16. 17:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A 21-es válaszával,egyetlen dolgot kivéve azt,hogy egy fiús leszbikus nem feltétlenül nem ápolt és hogy nem ad magára .Igenis vannak jól kinéző butchok is .
2016. júl. 19. 12:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Én sem nézem ki a melegeket, de akkor sem normális, hiába akarjátok ezt másokba beleerőszakolni. Azt tartom undorítónak, ahogy naponta tolják az ember képébe a témát. A létfenntartáshoz férfi és nő kell. A természet rendje EZ. Ha mindenki meleg lenne, egyszerűen nem lenne emberiség. Na, ennyire normális dolog. Beteges, hogy ezt a legtöbben nem látjátok. Engem nem érdekel hogy ki kivel fekszik ágyba és nem hiszem hogy ettől kevesebb, de nem ez a normális felállás és ne akarjátok már ráerőszakolni másokra. Ha valóban olyan boldogok vagytok, akkor hajrá, éljetek boldogan, engem nem zavar. Csak ne toljátok már naponta a képembe, hogy ez mennyire normális-kb. éljen mindenki így, mert az sem baj. Az a szomorú, hogy ezt nem értitek meg.
2016. aug. 31. 10:01
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Mit akarnak rád erőszakolni utolsó? Az persze rendben van hogy a heterók rá akarják erőszakolni a saját normáikat a melegekre ugye? Élni és élni hagyni. Jó lenne ha azt amit magad felé elvársz, másoknak is megadnád.
2016. aug. 31. 23:01
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Az embert ma már mindenért elítélik. Ha nem a leszbikusságom miatt, akkor találnának más okot rá, mert ahogy sokan mások, én sem vagyok tökéletes

De megtanultam magasról letojni mások véleményét, hacsak nem én külön kérem egy bizonyos dologban. Innentől felőlem úgy morognak és átkoznak az utcán, mikor megcsókolom a barátnőmet, ahogy akarnak. :)

2016. szept. 1. 00:38
 25/27 anonim ***** válasza:

23-as, tudod az a baj, hogy nektek lehet mondani akármit, mindig csak azon fogtok picsogni, hogy titeket senki sem fogad el. Megsúgok egy hatalmas titkot, nagyon sok embernek csak ezzel a szájbatolósdival van gondja (köztük nekem is). Persze ez már nem jut el a csöppnyi agyadig, hiába írtam. (De mellesleg ha annyira leszarjátok a többit, akik valóban elítélnek, akkor miért reklámozzátok magatokat mindenhol? Bocs, de nem én vonulgatok fel az utcán vagy zengek ódákat a beállítottságomról a neten és egyéb helyeken, példának okáért... Én tényleg leszarom hogy ki kivel van és nem reklámozom hogy hetero vagyok.)

Aki meg annyira utál titeket, na, puff... Annak hiába vonulgattok fel meg beszéltek egyenjogúságról, csak még jobban fog utálni. Szóval kinek is szól ez? Aki utálni akar, az utálni is fog, bármilyen okkal. Ilyen egyszerű. Te pont meleg vagy, na hoppá, és akkor? Jaaa, hogy most van egy ürügyed picsogni. Oké.

Ki kellene szakadni az önsajnálatból, felvállalni azt ami vagy és elfogadni, hogy nem ez lesz az általános. Na EZ nem megy nektek. És azért valljuk be, abszurd is. Képzelj el egy világot, ahol mindenki meleg. Nem sokáig lenne emberiség - mint ahogyan írtam is - ez pont ennyire normális dolog. El vagy fogadva, de ne akard ezt általánosnak, szaporítandónak beállítani. Mindig lesznek melegek, oké, de ne akarjuk már népszerűsíteni, mintha valami új divat lenne. Csak fogadd el ahogy van és élj úgy és kérlek, ne reklámozd magad, mert hidd el, pont leszarom hogy kivel vagy együtt Te és a további X millió meleg társad.

Feleslegesen koptatom a billentyűzetet, tudom. Úgysem fogod fel, te ebből annyit szűrsz le, hogy téged nem fogadlak el. Hüpp-hüpp. Mert ezt AKAROD belőle leszűrni.

2016. szept. 1. 17:28
 26/27 anonim ***** válasza:
#24 vagyok: Leszbikus lêtemre sosrm voltam még csak nézőben sem Prideon...
2016. szept. 1. 19:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Csak csendben jegyezném meg: ízig-vérig hetero vagyok. Ettől még rosszul vagyok tőle mikor azzal jönnek hogy a melegek nem normálisak, mert nem szaporodnak. Na és akkor mi van? Sok hetero sem akar gyereket. Kinek fáj ez? Vagy kinek mi köze van hozzá?
2016. szept. 1. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!