Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Titeket is elitéltek már az emberek?
Azért mert természetellenes. Mielőtt valaki kettős mércével vádolna, számomra ez épp olyan visszataszító, mint amikor két férfi csinálja ugyan ezt.
Én mondjuk nem szólok be senkinek, nem bántok senkit. De nem szeretem, ha a képembe tolják, mert sosem fogom tolerálni annál jobban, mint hogy "nem érdekel, amíg nem kell néznem". Senki magánélete nem tartozik rám, hadd ne nézzem már a leszbikus showt. (ez ugyan úgy igaz a meleg pasasokra is)
25/F
Mert ostobák és az életük unalmas és boldogtalan.
Ha saját magukra fókuszálnának, akkor be kéne látniuk, hogy elbszottak. Így inkább a saját nyomorukat és frusztrációjukat másokon töltik ki. Mindig csak annak van baja a másikkal, aki magával nincs kiegyezve.
Én például egy boldog, elégedett ber vagyok. Nem gyűlölködöm, nem utálok senkit semmiért. Hát ennyi. Ne vedd fel.
Multkor nekünk is beszólt valami öreg fsz a boltban. Mert a barátnőm, hozzáért a hátamhoz, mikor forfultunk be egy sorba. Tök semleges gesztus volt, erre ez a polgár beugat. Aztán mondtam neki, hogy mivan??? Fáj, h te eze éve nem láttál pnát, nekünk meg egyszerre kettő is van?! :D
Mi nem érintkezünk nyilvánosan, de ha egyedül vagyok,pl.minkahelyen is összesúgnak a hátam mögött, célozgatnak, kétértelmű megjegyzéseket tesznek stb...De ezekkel nem kell foglalkozni. Az utcán , nyilvánosan csókolózni meg illetlensèg..Heteróktól is.
23/N
Első válaszolónak:
Jelen esetben a kettős mérce úgy értendő, ha egy hetero pár csinálja pl egy buszon utazó tömeg kellős közepén, úgy, hogy taperolás közben még engem is elkezdtek fogdosni, annyira egymásnak estek, hogy fel se tűnt nekik kit fogdosnak már... na és ezt rajtam kívül senki nem nézte rossz szemmel:D
Nekem nincs bajom senkivel, de akkor ha a heterok megtehetik ezt ilyen gátlástalanul, akkor már hadd ne kelljen halálfélelmemnek lenni, már ha csak szájra puszit is adok a barátnőmnek, mert ezt nem érzem túl korrektnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!