Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Hány évesen volt először barátnőtök?
Figyelt kérdés
Hogyan ismerkedtetek meg: mint két "sima" barát, vagy már előtte tudtátok a másikról, hogy a lányokhoz vonzódik?2016. júl. 11. 23:13
1/9 anonim válasza:
16 osztálytársam volt ezen belül pedig inkább havernak mondanám és ő tudta rólam hogy vonzódom a lanyokhoz.
2/9 anonim válasza:
15 :) csak beszélgetésnek indult, de tudtuk, hogy mindketten érdeklődünk a lányok felé. Aztán szép lassan alakult. 18L
3/9 anonim válasza:
15 évesen, nem tudtam, hogy a lányokhoz vonzódik, sőt azt sem gondoltam, hogy én fogok valaha lányokhoz.. Legjobb barátnőm lett, aztán teljesen bele is habarodtam. Megérte. Azóta is együtt vagyunk. :)
22N
4/9 anonim válasza:
15. Először csak barátok, aztán legjobb barátok, végül szeretők lettünk. Véletlen egybeesés volt.
5/9 anonim válasza:
13 évesen, de az első komoly kapcsolatom lánnyal 14 évesen kezdődött, most is tart. 18/L
7/9 anonim válasza:
16 évesen. Barátok voltunk, az elején meg is tudtuk egymásról, hogy lány pártiak vagyunk. Aztán egy évig "kavargattunk", volt szerelmi vallomás, de nem mondtuk ki, hogy járunk, majd nemrég megvolt az is. :)
16/L
8/9 anonim válasza:
(Biszex vagyok de azért válaszolok)
16. Közös barátok mutattak be minket egymásnak :)
Bár még nagyon-nagyon új az egész :D
16/l
9/9 anonim válasza:
19, és ő tudta, hogy vonzódom hozzá, de nekem extrakellemes meglepetés vlt hogy ő is így érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!