Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, milyen párra vágytok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen párra vágytok?

Figyelt kérdés
Milyen számotokra az ideális barátnő? Mondhattok bátran külső és belső tulajdonságokat is. (ki tudja, a végén még találtok szimpatikus választ is:))

2016. máj. 14. 19:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Fius lany vagyok. Noies lanyt tudnek magam melle elkepzelni.

Fogjon meg benne valami, kisugarzasa, szeme, stilusa.

Legyen vicces, oszinte, huseges.

Legyenek celjai.

2016. máj. 16. 21:58
 12/21 anonim válasza:

Az ápoltság és az intelligencia nagyon fontos a számomra és zavar, ha valaki nem tud helyesen írni, továbbá közönséges.

Szeretem, ha jó a humora a másiknak, nyitott és szívesen ismerkedik, kedves másokkal, koncertekre jár, benne van a buliban, van benne egy egyfajta lazaság. A szeretetét ne folyamatos ajándékokkal akarja kifejezni, hanem közeledéssel, ölelésekkel. :)

A sportosabb stílus nagyon tetszik, de az úgymond ,,fiús" külső nem vonz egyáltalán.

Én valami ilyesminek gondolom magam egyébként, erősen ideologizálva, természetesen. :D Az eddigi tapasztalataim alapján úgy tűnt, hogy a hozzám hasonlóakkal találom meg leginkább a közös hangot.

Írj, ha szerinted jóban lennénk! :)

23/L

2016. máj. 19. 01:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha egyszer "feloldódok", akkor nagyon jó beszélőkém van 😂 de hallgatni jobban szeretek. Akik ismernek tudják mennyire hülye vagyok, szóval hasonló tulajdonságú emberkéket keresnék 😀
2016. máj. 29. 19:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Még sosem voltam lánnyal, és még semmilyen tapasztalatom sincs, pedig biszex vagyok, de egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy egy nő mellett érezném magam boldognak.

Nekem leginkább a belső a fontos, hogy nyitott és érdeklődő legyen a világra, őszinte legyen, és én is lehessek vele őszinte, a humorérzék is fontos - hasonló legyen, mint amilyen nekem van, lehessen vele jókat kajálni :D és én szeretek filozofálgatni is, és igénylem néha a mélyebb beszélgetéseket. Érdeklődjön a művészetek iránt, én imádom a festészetet, irodalmat, szeretek fotózni és néha verseket is írok. Legyen hasonlóan érzékeny lelke, mint nekem. Lehessen vele programokat szervezni, túrázni, biciklizni, utazni, lehessen vele kimozdulni, de ne legyen túl extrovertált - ne legyen az, hogy nem tudja az egyedüllétet értékelni és élvezni, és mindig menni kelljen mindenhová.

Külsőre igazából mindegy, általában kisugárzás alapján találom szépnek az embereket. De a nagyon fiús lányok nem nagyon az esetem.

Én nem vagyok fiús, de nem is nagyon nőies, a kettő között, hosszú haj, sportos öltözék (általában farmer, tornacipő + valamilyen tapadósabb top/trikó), nem szoktam magam sminkelni.

Sajnos én

2016. jún. 18. 00:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Még sosem voltam lánnyal, és még semmilyen tapasztalatom sincs, pedig biszex vagyok, de egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy egy nő mellett érezném magam boldognak.

Nekem leginkább a belső a fontos, hogy nyitott és érdeklődő legyen a világra, őszinte legyen, és én is lehessek vele őszinte, a humorérzék is fontos - hasonló legyen, mint amilyen nekem van, lehessen vele jókat kajálni :D és én szeretek filozofálgatni is, és igénylem néha a mélyebb beszélgetéseket. Érdeklődjön a művészetek iránt, én imádom a festészetet, irodalmat, szeretek fotózni és néha verseket is írok. Legyen hasonlóan érzékeny lelke, mint nekem. Lehessen vele programokat szervezni, túrázni, biciklizni, utazni, lehessen vele kimozdulni, de ne legyen túl extrovertált - ne legyen az, hogy nem tudja az egyedüllétet értékelni és élvezni, és mindig menni kelljen mindenhová.

Külsőre igazából mindegy, általában kisugárzás alapján találom szépnek az embereket. De a nagyon fiús lányok nem nagyon az esetem.

Én nem vagyok fiús, de nem is nagyon nőies, a kettő között, hosszú haj, sportos öltözék (általában farmer, tornacipő + valamilyen tapadósabb top/trikó), nem szoktam magam sminkelni.

Sajnos én már megtaláltam magamnak az "igazit", akinek nem kellek, úgyhogy talán mégsem az igazi, de már elegem van, hogy folyton olyanok embereket szeretek meg, akik nem viszonozzák az érzéseim. A férfiakkal pont fordítva van. Ők általában megszeretnek, de én nem tudok beléjük szeretni. Elb*szott világ ez.

2016. jún. 18. 00:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Bocs, véletlenül írás közben is elküldte egyszer... :)
2016. jún. 18. 01:21
 17/21 anonim ***** válasza:
#13 Én is pont ilyen lány vagyok (:
2018. febr. 28. 20:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem külsőre mind1 hogy milyen egy lány mert nálam fontosabbak a belső értékek de ha részletezném akkor legyen kedves és aranyos akivel bármit meg lehet beszélni és nagyjából legyen közös az érdeklődési körünk is pl ő is szeresen rajzolni meg szeresse a paranormális jelenségeket meg ilyenek. Legyen megértő mert ez nàlam nagyon f
2018. febr. 28. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
*Fontos lenne mert engem kevesen értenek meg. + legyen szeretni valô akit átlehet ölelni mint egy párnát. Bocsánat hogy én is 2 îrok de nekem is magátôl elküldődött valamiért az üzenet.
2018. febr. 28. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Engem is inkább a kisugárzás fog meg, a külső másodlagos. Én fiús lány vagyok, és én is egy lányos lányt tudok elképzelni magam mellett, aki az egész lényében magában hordozza a
2018. márc. 1. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!