Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen párra vágytok?
Én fiúsabb típus vagyok!
Magam mellé egy lányosabb lányt képzelek mindig.
Belsőre legyen empatikus,kedves,megértő......ect.
De alapjába véve nem számit volt már hozzám hasonló és "nagyon lányos lány"partnerem is.
A lényeg hogy szeresen és megbízunk egymásba:)
Lipstick vagyok, külsőre a hard butchokon kívül mindegy, az összkép a lényeg.
Belsőre legyen beszédes, tudjon fenntartani egy beszélgetést, írjon helyesen, legyenek közös témáink, ne legyenek túl eltérő világnézeteink... nagy vonalakban ennyi. :D
(ja, meg ne legyen 800 km-re...)
Külsőre legyen ápolt, bármilyen stílust képviselhet, csak álljon jól neki és passzoljon a személyiségéhez. Odavagyok a sportos, kicsit izmosabb lányokért és én magam is ilyen vagyok. Ami még bejön, az a tetkó és a piercing, de azért csak mértékkel.
Belsőre szintén jó, ha aktív, sportos, vagány csaj, de mellette érzékeny, bújós és szereti a nyugisabb programokat is. Ja, és legyen intelligens, humoros, lehessen vele beszélgetni, ez nagyon fontos. A korábbi kapcsolataimban kiderült, hogy eléggé domináns természet vagyok és egy hasonlóan domináns lánnyal érezném jól magam. Olyannal, aki képes produktív módon leordítani a fejem, ha valami hülyeségre készülök :D Akivel jókat veszekedhetünk, anélkül, hogy közben megutálnánk egymást.
Noiesebb tipus vagyok, de az a lazabb fajta :)
Nalam is akar lehet rovid haja de nezzen ki nonek. Belsore legyen okos, vicces ha kell, bujost en is szeretem:) el lehessen vele beszelgetni.
A tavolsag nalam is kizaro ok lehet...
Igazából a külső mindegy, a belső az igazán fontos. Egyedül a szép szem a fontos kívülről. Ha a szeme megfog, már megér egy próbát, hogy odamenjek és megtudjam milyen is belülről.
A megértő, intelligens, ambiciózus, kedves, törődő, vicces lányokat szeretem.
Ezek amik nekem fontosak, az pedig, hogy lipstick, vagy butch nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!