Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi a jó abban hogy leszbik vagytok? Esetleg próbáltátok már férfival vagy ha alapba leszbik vagytok ki-e próbálnátok egy igazi férfival a szex-et?
Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 03:32
1/26 opened paradise válasza:
És neked abban,hogy hülye vagy?
Semmi. Ők is csak úgy ilyenek,nem okkal.
2/26 anonim válasza:
Korán van még a napi troll kérdéshez, nem?
3/26 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló leszbik válaszát várom esetleg te az vagy ?? :DD mindenre van magyarázat.. és én kiváncsi vagyok mint minden más emberi lény.
Sorry..
Folyt.-Kőv..
2015. nov. 29. 08:22
4/26 LazyJones válasza:
Neked mi a jó abban, hogy hetero vagy? (feltéve, hogy az vagy.) Nincs benne racionális, megválaszolható érv, egyszerűen csak ez van. Nőket tart vonzónak, izgatónak, szexuálisan érdekesnek, és nem a pasikat. That's all.
5/26 anonim válasza:
Nem, nem próbáltam és nem is akarom. Az ilyenféle testi kontaktus taszít a férfiaknál. Még megcsókolni se tudtam sose egyet, menekültem, amivel sajnos meg is bántottam őket, akaratomon kívül.
Itt nincs olyan, mi jó benne, mi nem. Nekem azért jó, mert ezt szeretem, ez vonzz. A női test, a mell, az ajkak, a hang és így tovább. :)
6/26 anonim válasza:
Nem probaltam fiuval nem is akarom,engem csak a lányok vonzanak elég nőies vagyok ugyh sok fiu benéz de leszbikus vagyok és zavar h nem fogják fel 1x elmondom nem fog változni
7/26 anonim válasza:
Már megint ez jön a vasárnapi megtérítés.
Leszbikus lányok -> nem kellesz nekik, soha nem is fogsz.
Keress magadnak heterot, ne a leszbikusokra gerjedj, azt hagyd meg nekik.
8/26 anonim válasza:
Én már kicsi korom óta tudom,hogy a lányok vonzanak. Még nem voltam fiúval,de nem is akarok mert már most tudom,hogy a világ legundorítóbb dolga! Fújj... Nem véletlenül hívnak LESZBIKUSNAK! Na ezen agyalj,Kedves Kérdező -.-
9/26 anonim válasza:
"Miért jó leszbinek lenni.." Már megint egy gyökér, aki azt hiszi, hogy ez választható. :D EZ nem olyan, hogy "mi a jó abban, hogy rocker vagy?" meg ilyenek.. A leszbikusság ha jó, ha nem, ez van, nem választotta senki.
10/26 anonim válasza:
ez nem választandó dolog.... ez eldől. magától. bizony! bár én konkrétan gondolkodom rajta, hogy meglezbulok ennyi hülye phhöcs után, mint pl. te is vagy, kérdező! a csajok jobbak!!! girlpower!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!