Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lánnyal nem az igazi az első szex, akkor már nem is akartok tőle semmi komolyabbat?
Kinek hogy, én ha egy lánnyal eljutok az első szexig, akkor nem rajtam múlik, hogy lesz-e második.
24/F
És emellett komolyabb folytatás, mielőtt valaki félreérti :)
24/F, #1
Én nőként válaszolnék, és a férfiakkal voltam így.
Szerintem logikus, ha valaki szexuálisan nem illik hozzád (és ezt le lehet szűrni az aktusból és a viselkedéséből az első alkalomnál) - akkor miért terveznél vele komolyabbat? Annak sosem lesz jó vége, ha az olyan elemi ösztöneinket, mint a szexualitás a másik kényére-kedvére alakítgatjuk, mert önmagunknak nem fog örömet okozni.
És ha szűz a csaj? Akkor nem valószínű, hogy olyan borzalmasan gyakorlott és jó lenne az ágyban...
És attól, hogy szűz a lány, nem szokták elhagyni a Fiúk ezért.
Nem értem a kérdést.
#4 talán azért mert a szex tanulható!
Max egyes emberek képtelenek a tanulásra!
7. mit tanuljon mégis? Az nem örömszerzés, ami neked nem okoz örömet.
mikor jönnek már rá az emberek, hogy a szenvedés és erőlködés, amit tanulásnak neveznek, lószart sem ér, mert sosem fognak összeilleni az illetővel?
Hát nálam úgy van, hogy először komolyra fordul és komolyat akarok tőle, aztán idővel szexelünk és ha nem jó elsőre, csiszoljuk. Elmondom, mit, hogyan szeretek... jó esetben ős is elmondja aztán eddig még mindig nagyon jó lett végül.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!