Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell meghódítani az igazi nőt?
omg *.* szinte tök magamra ismertem.
hát,nem lesz könnyű dolgod,az tuti:p
én is vagyok így egy sráccal,de ő elég magabiztos,és határozott. nagyon bejön,és én is mindig ilyen sulis indokokkal próbáltam hozzá közeledni. aztán amikor ő közeledett,nem hittem el,nem akartam elhinni,mert olyan hihetetlennek tűnt,h egy ilyen pasinak bejöhetek,ezért folyton zavarba jöttem ,barátnők jelenlétében meg semmit se tudtam vele kezdeni, aztán köztünk is megszakadt ez a "kapcsolat". hát nem tudom,úgy bánom,mert olyan aranyos pasi volt.:(
ajtóstul tényleg ne ronts a házba,inkább szép lassan próbálj közeledni hozzá,lehetőleg,amikor egyedül van. meg próbáld éreztetni vele,h tényleg szereted,hogy el is higgye,én annál a pasinál ezt hiáynoltam. :$ meg mindig attól féltem,h mi van ha kiderül,h tetszik nekem,és ő nem is érez semmit,meg h úgyse tetszem neki. nagyon nehéz dolgod lesz. én ilyen zárkózott lány vagyok,és tudom magamról,h szinte meghódíthatatlan vagyok a saját hülyeségeim miatt. de le a kalappal előtted,remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!