Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell meghódítani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meghódítani az igazi nőt?

Figyelt kérdés
Van egy lány évfolyamtársam,és bár még fiatal,én az igazi nőt látom benne. Tavalyi év során volt valami szikra köztünk,akkor többször találkoztunk,megkért h segítsek neki ebben abban,aztán ő is segített nekem. Majd amikor elkezdett komolyabban érdekelni,akkor valahogy mégsem jött össze semmi,mert nagyon zárkózott lányról van szó,aki 1-2 barátnőjén kívül szinte senkivel sem beszélget. Ezért is furcsálltam anno,h velem milyen közvetlen volt már magához képest. De amint valami apróbb jelét is adtam,h tetszik nekem,pl. puszit adtam neki,vagy valami apró kis meglepetést,vagy éppen meghívtam egy sörre,akkor mindig nagyon zavarba jött,és visszalépett. Volt,h sokáig nem nézett a szemembe,meg amikor a barátnői is jelen voltak,sokkal visszafogottabb volt,mint kettesben. Akkor jó rég,egy fél éve kb. szinte teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat. Gondoltam,még érnie kell a dolognak,h bátrabb legyen,meg nem akartam erőltetni semmit. Most idén ő jött oda hozzám beszélgetni,megtörve a hosszú hallgatást,egész meglepett. Talán most újra megpróbálom meghódítani,de tudom,h nagyon nehéz lesz,meg egyszer már belebuktam,de én akkor is érzem,h ő az igazi nő,akiért érdemes küzdeni. Ezért szeretnék tippeket kérni. Egy ilyen zárkózott lánynál mi a legjobb megoldás? Nem akarok egyből ajtóstul a házba rontani...Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 29. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Tigris tankkal.
2012. szept. 29. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármilyen hihetetlen,a válasz egyszerű,és világos:Legyél őszinte,add magad,és ha tetszel neki igaz valódban,akkor meg hódítottad.
2012. szept. 29. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:

omg *.* szinte tök magamra ismertem.

hát,nem lesz könnyű dolgod,az tuti:p

én is vagyok így egy sráccal,de ő elég magabiztos,és határozott. nagyon bejön,és én is mindig ilyen sulis indokokkal próbáltam hozzá közeledni. aztán amikor ő közeledett,nem hittem el,nem akartam elhinni,mert olyan hihetetlennek tűnt,h egy ilyen pasinak bejöhetek,ezért folyton zavarba jöttem ,barátnők jelenlétében meg semmit se tudtam vele kezdeni, aztán köztünk is megszakadt ez a "kapcsolat". hát nem tudom,úgy bánom,mert olyan aranyos pasi volt.:(

ajtóstul tényleg ne ronts a házba,inkább szép lassan próbálj közeledni hozzá,lehetőleg,amikor egyedül van. meg próbáld éreztetni vele,h tényleg szereted,hogy el is higgye,én annál a pasinál ezt hiáynoltam. :$ meg mindig attól féltem,h mi van ha kiderül,h tetszik nekem,és ő nem is érez semmit,meg h úgyse tetszem neki. nagyon nehéz dolgod lesz. én ilyen zárkózott lány vagyok,és tudom magamról,h szinte meghódíthatatlan vagyok a saját hülyeségeim miatt. de le a kalappal előtted,remélem sikerül!

2012. szept. 29. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A lány csak a barátot látja benned,még most.Igazánból szeret csak még magának sem meri bevallani. Tervezz közös programokat ,leyél te a legjobb barátja.Kis idő után kialakul :)
2012. szept. 29. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!