Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt olyan eset valakinél, hogy az elérhetetlen, plátói szerelemből egy igazi kapcsolat alakult ki?
hát elég ritka, mivel a plátói szerelmes (nevezzük inkább csak tetszésnek), az irrealitásról szól..
és a reklám!
A jelenlegi párommal így jöttünk össze. Ő másra volt rákattanva, úgyhogy elég reménytelen volt, bár nem mondanám hogy szerelem, mivel alig ismertem. Inkább csak megmozdult bennem valami.
Aztán egy idő után szépen ahogy tartottuk a kapcsolatot, összejárogattunk bulizni, beszélgettünk, stb. én küldözgettem neki a jeleket és vártam, hogy kapok-e valami visszajelzést, egyszer egy bulin jó erős öleléssel köszöntöttük egymást és ott talán benne is megmozdult valami, aznap este kicsit jobban egymásra találtunk és azóta (lassan egy éve) együtt is vagyunk.
ő volt holdhercegnő, aki látta a herceget egy tükörben amit egy boszi mutatott meg neki és a hercegnő egyből beleszeretett a daliás hercegbe.
De ez csak plátói volt...
Majd a kishercegnő felcseperedett és 18 éves nagylány lett belőle, ekkro eljött érte a gonosz fekete boszi aki elvitte őt és bezárta egy magas toronyba jó messzire és 10 fejű sárkánnyal őriztette.
A hercegnőnek még mindig a toronyban is a a szőke hercegen járt a feje, elképzelte milyen tökéletes gazdag kedves szerelmes fajta lehet és szerelmes lett belé.
Majd a király kihirdette h aki kihozza és megmenti a lányát az megkapja asszonyáúl és megkapja fél országát.
háát a herceg is meghallotta a hírt beült a fehér 4 lóerős hintójába és elindult. mire odaért már csak 1 lóerővel lovagolt.
Túlment az óperencián és az üveghegyen is.
De kimentette a hercegnőt, és mikor meglátta ő is szerelmes lett és egymásba szerettek szerelmesek lettek 1 pillantás alatt és boldogan élnek ha meg nem haltak...
menj csicsikálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!