Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy ma ennyi magába zuhant fiú van?
Nem csoda.
Én is 24 éves múltam, sose volt viszonyom nővel, és teljesen el vagyok keseredve, hogy már elkéstem.
Hát ha megnézed, csajból több a jó, mint pasiból.
Nehéz válogatni, illetve találni.
Nem azt mondom, hogy legyen szépségkirály, de ne taszítson, nem elég , hogy igényes.
Meg wowoznak, csoda, hogy nem áll velük szóba senki? ha akrna se tudna. Vagy bunkók.
na ez a gond...
Sajnáltatod magad, magadbazuhansz, nincs önbizalmad. Ezzel olyan lavinát indítasz el, ami miatt azoknak a fiúknak sem jön össze utána kapcsolat, akiknek amúgy lehetne barátnője.
én nekem volt sok nőm... mégis magamba vagyok zuhanva ...
mindig is magamba voltam..
Passz....egyik szerencsétlen f.s csávó, akkor is tolta a kis netes játékát, mikor ott voltam.
Agybaj van csak szimplán.
Én is játszok néha, de nem olyanokkal, hanem egyszerű flash player, vagy pl. sims.
De inkább tanulok. Vagy mozgok valamit.
Lanybol is van azert rendesen! Csak szerintem, a fiukat jobban hajtja a ^szexeljunk minel tobb novel^-oszton.
De sok sztorit olvastam mar itt, hogy az atlagos lanyok is a csucspasikat akarjak. Depresszios vilagban elunk nincs mit tenni ez ellen. Alkalmazkodni kell, s harcolni egy jobb holnapert!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!