Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit foglal az magába hogy "szeretethiány"?
o.O
Szeretethiányos az, akivel keveset foglalkoznak. Én is ilyen vagyok. Kb azt érzem hogy egyedül viszem az életem. Nincs senki akiben megbizhatok, vagy akihez fordulhatok ha baj van. Nem vagyok senkinek se a 100%.
Tenni nehéz ellene, mert ha szeretethiányos vagy, lehet hogy önbizalmi problémáid is vannak emiatt. Így meg nehezen ismerkedsz. Segíteni az szokott ilyenkor, hogy ennek ellenére valaki vagy valakik mégis foglalkoznak veled.
01:26-os
a szeretet hiány nem feltétlen akkor jön elő, ha nem foglalkoznak veled. sőt!
általában akkor szoktam érezni, mikor egy kapcsolatom véget ér, hiszen megszokom, hogy van valaki aki törődik velem és szeret, aztán hirtelen nincs. bárki érezheti ezt, olyan ember is, akinek bár sok barátja van, vagy egyik kapcsolatból ugrál a másikba, mert senkitől nem kapja meg azt a féle szeretetet, amire ő vágyik. tenni ellene nem igazán lehet, egy idő után alábbhagy ez az érzés, mindenki talál valakit előbb-utóbb akitől elég szeretetet kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!