Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem készít ez ki ennyire? Miért nincs barátnőm?
Mert 3kor is ezen agyalsz. Nyugodj le picit, hozd rendbe az önbizalmad, amíg szabad vagy addig arra koncentrálj, hogy ideális társ legyél. Hidd el, és tégy érte hogy egy szép, rendes, intelligens nő belédszerethet teljesen.
Mindenki magához hasonló társat/embereket vonz.
Remélem használ amit írok mobilról
"Miért nem jön össze, ha állítólag helyes vagyok arcra?"
Mert nem csak az számít, sőt, ennél sokkal fontosabb kérdés, hogy milyen a kisugárzásod. Ha látszik rajtad, hogy mindenféle önbizalmat nélkülözöl, akkor nagyon pici az esélye, hogy összejöjjön bármi is. Legyél tisztában önmagaddal, kezdd el fejleszteni az önértékelésedet. Olvass el néhány könyvet a témában. Egyik barátomnak is a tiedhez hasonló problémája volt, és ő Csernusnak A Férfi című könyve által találta meg a válaszait. Azt mondod, öreg vagy, de az alapján, amit és ahogy írsz, nekem eléggé éretlennek tűnsz, bocsi. Először fogadd el a helyzetedet, mert az feltétlenül szükséges ahhoz, hogy kikászálódj belőle. Emellett próbáld meg összeszedni magad és a lehető legtöbbet kihozni ebből a fickóból :)
Nem tudom hány éves vagy. Én a barátommal 23 korában jöttünk össze (ő volt ennyi). Nem volt barátnője, szűz is persze.
Én voltam neki az első pedig ő is eléggé helyes srác (csak visszahúzódó - lehet nála ez volt a baj)
Eltelt 3 év (majdnem) és még mindig együtt vagyunk.
Eljön mindenkinek a megfelelő alkalom ne aggódj.
Én örültem annak, hogy nem volt előttem senkivel (nem tudom, de ezek szerinte te is szűz vagy még) számomra ez nagyon vonzott benne, örültem, hogy én lehettem neki az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!