Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire magányos, miért nem jön össze egy kapcsolat sem?
Jó lenne már, ha én is kellenék végre valakinek! Annyira szeretnék egy lányt szeretni, ölelni, csókolni, aki viszont szeretne engem, de eddig valamiért elkerült a szerencse.
Se magas, se nagy darab nem vagyok talán ezért nem kellek a lányoknak?
biztos látszik ez a sok minden rajtad, az elkeseredettség, önbizalomhiány,stb. most gondold el.van egy busz, vagy te meg van 1 lány aki nagyon tetszik neked ránézel, közben azt gondolod, h huhh milyen jó lenne ha a barátnőm lenne..de sajna nem lehet az enyém. ennek hatására bánatossá válsz. amit a lány észrevesz. és még csak meg sem szólaltál.
ez csak 1 példa volt, de a negatív kisugárzás minden lányt elriaszt minden fajta helyzetben. amíg ez nem szűnik meg addig kicsi rá az esély, h összejöjj valakivel. úgyhogy stand up please.
a másik lehetőség meg az, hogy rossz lányoknál próbálkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!