Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar magába lenni?

Figyelt kérdés
A barátommal amugy is alig lássuk egymást,meg alig beszélünk,de ö a napokban azt mondta magába akar lenni.Nélkülem.Ezt meg kéne értenem?Miért akar magába lenni?Másokkal beszél meg minden,de azt mondja,h nélkülem akar lenni.Azt mondja,h ez nem jelent semmit mert szeret.De nekem fáj ez.Ha szeretne minnél többet akarna velem lenni és nem forditva.
2011. máj. 21. 09:46
 1/2 anonim válasza:
Képzeld el nálam úgyan ez van csak fordítva nekem a bnőm mondta azt hogy magába akar lenni és nem akar párkapcsolatot !!! Egyedülálló szabad, pedig soha nem kötöttem meg meg nem parancsoltam neki semmit és tessék több mint két évet jártunk és a héten szerdán szakítottunk !!! 18/F
2011. máj. 21. 10:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat mi nem szakitottunk csak nem ertem miert akar magaba lenni??olyan mintha nem vagyna a tarsasagomra!Azt mondja bszeret de olyan mintha kerulne!!Valamikor olyan kozombos hozzam!Valamikor meg csak a szerelemrol ahitozik!Megorit mar ez!Neked meg sajnalom h igy tortent,de remelem meg eggyut lesztek!
2011. máj. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!