Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi a jó abban hogy leszbik vagytok? Esetleg próbáltátok már férfival vagy ha alapba leszbik vagytok ki-e próbálnátok egy igazi férfival a szex-et?
Ez egy annyira unalmas kérdés...:D
Próbáltam, nem izgatott fel annyira. A nők vonzanak és pont. De egyébként én sem azért "próbáltam ki" hogy biztos legyek benne, az ilyesmit tudja magáról az ember.
Nem minden fekete vagy fehér. Még jó hiszen úgy nem csak ez a kérdés lenne unalmas, hanem az egész világ..
Kedves kérdező!
Nem hülyézlek le, sajnos sokan vagytok ilyenek, akik teljesen téves képet alkottok a leszbikus nőkről és a meleg férfiakról is. Megpróbálom elmagyarázni. Én szexeltem is pasival, kapcsolatom is volt vele, akkor azt gondoltam biszexuális vagyok. Nem volt sosem orgazmusom pasival, de nem frusztrált. Aztán, amikor először szerelmes lettem egy nőbe, minden világos volt. Egyszerűen leszbikus vagyok. Felizgatott a csók meg az érintés maga a pasi részéről, tehát be is nedvesedtem, de a szex az semmi volt kb. Nem tudtam bensőséges viszonyt sem kialakítani egy férfivel. És olyan nincs, hogy te egy leszbikussal voltál és most heteró lett, ő biszexuális volt, csak nem tudta valószínűleg ő maga sem. Én nem vágyom többé pasira, meg nem is fogok, a barátnőm mindenben tökéletes. Ennyi az egész. Vannak leszbikusok, akik, mint én, később jöttek rá arra, hogy azok, meg vannak, akik kezdetektől fogva tudják. Sokfélék vagyunk. És mi az, hogy igazi férfi? Szerintem minden férfi igazi, aki férfinek született, férfi jellemvonásai vannak és biológiailag férfi. És nem, nem azért vagyunk leszbikusok, mert nem voltunk igazi férfivel, hanem mert egyszerűen a nők a vonzóak számunkra és ezen változtatni nem lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!