Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tegnap leszbikus élményben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap leszbikus élményben volt részem, dohányoztam is, most félek, illetve össze vagyok zavarodva, mit tegyek? 23L

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon szomorú voltam, mert egyszerűen összeomlottam. Eleve tudnotok kell rólam, hogy nagyon zárkózott személy vagyok, aki a rajznak, könyveknek él, szinte csak ezzel foglalkozom, illetve életem szoros része a sport és egészséges életmód, táplálkozás. (Kényszeres módon) Szinte soha nem megyek otthonról sehova. Pszichológusom is van, illetve volt korábban is, rengeteget szoktunk beszélgetni.

Tegnap viszont azt éreztem, válságban vagyok és nem tudok elég jól rajzolni se. (Hiába igyekszem minnél jobb lenni) Elkeseritett, hogy bezárkóztam a világ elől és nem megyek szinte sohase semmikor.

Megbeszéltem egyik barátnőmmel (aki biszexuális) hogy beszélgetünk sokat, illetve nála fogok aludni. Azt mondta rendben, jöjjek nyugodtan, megbeszéljük a dolgokat. Átmentem hozzá, nagyon sokat sírtam és remegtem a bánattól, végül azon kaptam magam hirtelen, hogy gyengéden megérintette arcomat, szemembe nézett, majd megcsókolt.

Megkérdeztem, miért tette ezt, azt felelte azért, mert csodálatos és tehetséges nő vagyok, aki megérdemelné hogy boldog legyen és mindenképpen azt érezte, ezt most meg kell tennie. Ezután még sokat csókolóztunk, végül pedig eljutottunk az ágyig is. Minden megtörtént, ami megtörténhet, s akkor, ott, nagyon kellemes érzés volt.

Ami mégjobban megdöbbentett, hogy megkérdezte, dohányozhat-e, mert tudja jól, az egészség védelme az életem része. Azt feleltem, igen, nyugodtan, tegye meg ha szeretné. Sokat dohányzott, de akkor, a füst, a félelem helyett, még jól is esett a lelkemnek. Mi több, végül én magam kértem, hagy próbáljam ki a dolgot, s bár az első 2 szálnál még sokat köhögtem, a harmadiknál már nagyjából rendben voltak a dolgok (Sohase dohányoztam korábban és teljes mértékben kerülöm a dolgot)

Végül azon kaptam magam, hogy dohányzunk, a szoba teljesen megtelt a füstöléstől, illetve leszbikus szexben van részem. Olyan volt, mintha nem lenne holnap, csak az volt akkor a fontos. Az egész doboz cigarettát elhasználtuk, s alig aludtunk az éjjel valamit.

Ma reggel úgy éreztem, ez nagyon kellemes volt, most viszont nagyon félek és össze vagyok zavarodva. Hibáztam? Nem lett volna megtenni ezt? Mi lett volna a helyes? A dohányzás ezentúl az életem része lesz? Rettegek, félek...

2016. ápr. 22. 11:26
1 2 3 4
 21/34 Wadmalac ***** válasza:
87%

"Nagyjából én maradtam neki egyedül, s nem hinném, hogy jól esne neki, ha tönkretenném magam, vagy miattam szívhatná a levegőben a dohány szagát."

Ez tiszta sor, érthető és jogos, csak aki egy alkalmi pár elszívott szál miatt sírógörcsöt kap, ott valami nem kerek. Ott valami olyan probléma van, ami már igenis idegorvosra, pszichiáterre tartozik.

Legyen dühös, legyen szomorú, oké. De ezen zokogni...főleg a kontraszttal ahhoz, hogy a "lefeküdtem egy lánnyal, lehet, hogy meleg vagyok" meg egy hurrát kap.

Nem csoda, hogy nem hiszi el itt szinte senki.

Főleg, hogy te elvileg önálló akaratú felnőtt ember vagy.

Elvileg.

2016. ápr. 22. 14:39
 22/34 A kérdező kommentje:

Meg kell értenetek, hogy Anya pánikbeteg. Neki is volt olyan időszaka, amikor gyakorlatilag képtelen volt elmenni itthonról.(Ez közvetlen azelőtt volt, hogy Apa elment itthonról. Akkor tudta meg, hogy évekig megcsalta őt) Most pedig, valahogy "átadta" ezt a dolgot nekem. Nagyon sokszor kértem, hogy mint én, ő is menjen el pszichológushoz, de nem tette meg soha.

Másik dolog, hogy szerintem még mindig jobb, hogy elfogadta a dolgot, lánnyal voltam, mintha azt közölte volna velem, menjek el itthonról és vissza se jöjjek többé. Vagy, esetleg az a probléma, hogy megbeszélem vele a dolgokat? Nem feltétlen kell zord kapcsolatban lennünk csak azért, mert nagykorú vagyok.

Illetve, a "felnőtt vagy már" dolog. Tudom, hogy ez az én hibám. Én nem vagyok eléggé önálló és valóban függetlenebbnek kellene lennem. De ezt a harcot nekem kell megvívni és nem segithet benne senki. Többek között, ez az egyik dolog, amivel nem vagyok kibékűlve, ha önmagamról van szó.

2016. ápr. 22. 14:56
 23/34 anonim ***** válasza:
11%

Erdekes hogy csak a dohanyzasrol adsz okot felni a meleg szex mar nem is tema!

Pedig mindketto beteg dolog...

2016. ápr. 22. 15:06
 24/34 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyen kérdezőknél, és a válaszadóknál sem értem, hogy hogy nem az az első dolog ami felmerül h a kérdező és az anyja komoly pszcihiátriai eset ahol már egy kis lelkibeszéd vagy pszichológus nem segít (pszichológushoz a gazdag unatkozó emberek mennek). Ide normális gyógyszeres kezelés kell, mellette terápia, anyunak is aki pánikbeteg, meg a kérdezőnek is.

Tipikus eset egyébként, anyukát elhagyják, feszültséget a gyereken vezeti le, mindketten defektesek lesznek. Tehát irány a pszichiátria.

2016. ápr. 22. 15:19
 25/34 anonim ***** válasza:

Eddig elnyomtad magadban a dohányos leszbit.

Most végre megélted magad. Talizz ujra lánnyal és folytaesátok.

A dohányzàs pedi első sorban lekierő kérdése,pláne,hogy mégy csak 1napja vagy dohányos.

2016. ápr. 22. 20:27
 26/34 anonim ***** válasza:

ettől még nem vagy dohányos, nyugi :)

és minimum biszex vagy, de szerencsére azzal nincs gond

ha a lánnyal jó volt, tetszik neked, akkor csináld vele még... ha pedig nem, keress mást :)

2016. ápr. 22. 22:21
 27/34 anonim ***** válasza:

Off.

miér beszéled meg anyáddal,hogy kivel kavarsz?

2016. ápr. 24. 01:24
 28/34 anonim ***** válasza:

Némi viccelődéssel mondhatnám, hogy csak kijött a művész éned. :D

Elkezded észrevenni az élet hedonista oldalát is, nem csak a vaskalaposság. Ebből lehet baj, mert egyszerre zúdulhat rád. Ezért nem szabad elfojtani ennyire dolgokat.

Azt sem tartom kizártnak, hogy lesz még pár ilyen kalandod nőkkel, ha élvezted.

2016. ápr. 24. 12:39
 29/34 anonim ***** válasza:
Nincs itt olyan, aki sok sorozatot néz? Honnan kopizta a csaj a sztorit? :D
2016. ápr. 24. 12:48
 30/34 anonim ***** válasza:
Skins
2016. ápr. 24. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!