Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy leszbikus nő jobb lehet az ágyban egy férfival mint egy töknormális nem ferde hajlamú nő?
Es ha igen akkor miért ?Mi oka ennek ???
Csak abból indultam ki hogy 1szer volt egy teljesen normális barátnőm !Es egyik napp arra jöttem haza hogy a barátnőm egy másik nőt ny.l az asztalon !!Na persze én ennek teljesen megőrültem nem tudom miért de nagyon szeretem nézni amikor 2nő csókolóznak vagy ha tovább is ell mennek ... de viszont ahogy és amannyira örültem annyira is voltam zavarban ! Aztán ő annyira közömbösnek erezte a helyzetet hogy bevettek es eszméletlen jó volt hogy SOHA nem fogom elfelejteni :) !!!!De viszont azóta nincs baratnőm se normális se ferdehajlamu ! :/
2!
Nem ferde hajlam??
Akkor mi? Talan egezseges? Nincs vele semmi gond, igy egezseges?
Mindennek lehet hivni csak egezsegesnek nem..
Kezdjük ott, hogy
# 4es válaszoló: EGÉSZSÉGESnek hívjuk. Nem egézségesnek, egéSZSégesnek.
aztán
" egy leszbikus nő jobb lehet az ágyban egy férfival mint egy >heteró< ? "
Mitől lenne jobb az ágyban? Még egy heteroszexuális hölgyike sem teljesen ért a férfiakhoz, nincs rá garancia, hogy teljesen kitudjon elégíteni egy férfit. Egy homoszexuális lány pedig annyit sem tud, - nem is akar tudni :) - , mint egy heteroszex. Úgyhogy tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!